ThemasportsΗ ατάκα της βραδιάς από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο περιθώριο του αγώνα με την Μπράγκα, η ανακούφιση για το γκολ του Μαντσίνι, η πίστη για τον επαναληπτικό και ο... Βόλος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα θρίλερ του Παναθηναϊκού συνεχίζονται. Σαν κάποιος να έχει δώσει... ευχή και κατάρα τους τελευταίους μήνες στους πράσινους και να βλέπουν τα παιχνίδια τους να κρίνονται στα τελευταία λεπτά. Συνέβη πολλές φορές κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν. Τον ακολουθεί και φέτος.
Θρίλερ με τη Μαρσέιγ, με πέναλτι στο 95'. Γκολ στο ίδιο λεπτό απέναντι στην Μπράγκα, που κρατάει τους πράσινους όρθιους και ολοζώντανους στο παιχνίδι της πρόκρισης. Και αυτή η λέξη, το «θρίλερ», ήταν που ειπώθηκε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα σε ερώτηση προς τον Γιοβάνοβιτς.
Τελειώνοντας τη συνέντευξη Τύπου και αναχωρώντας προς το πούλμαν της ομάδας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σταμάτησε στους δημοσιογράφους και ρώτησε για τη συγκεκριμένη λέξη. «Πως την είπατε αυτή τη λέξη; Θρίλερ», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού που στη συνέχεια πέταξε την... ατάκα της βραδιάς.
«Δε χρειάζεται να πηγαίνεις σε γιατρό για να δεις αν είσαι καλά. Βλέπεις τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και αν αντέχεις τότε είσαι καλά στην υγεία σου, δε χρειάζεσαι γιατρό».
Το «ουφ» του Χουάνκαρ
Είναι προφανές πως το γκολ του Μαντσίνι στο 95' εκτός από δικαιοσύνη (δεν άξιζε ο Παναθηναϊκός να φύγει με το 2-0 από την Μπράγκα) έφερε και ανακούφιση στις τάξεις της ομάδας του Παναθηναϊκού.
Το έβλεπες στα πρόσωπα τον παικτών, το... άκουγες και από τον Χουάνκαρ. «Ουφ» αναφώνησε ο Ισπανός αριστερός μπακ βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και μιλώντας σε «πηγαδάκι». «Έπρεπε να σκοράρουμε, έπρεπε οπωσδήποτε».
Γενικά αυτό που επικρατούσε στα πράσινα αποδυτήρια ήταν από τη μία η ανακούφιση για το γκολ του Μαντσίνι, που ήταν το πρόσωπο της βραδιάς ανάμεσα στους παίκτες και η πίστη για τον επαναληπτικό. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ πως μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να είναι εκείνοι που θα προκριθούν στους ομίλους του Champions League.
Αλλά τονίζουν ότι πριν απ' αυτό το τόσο σημαντικό και ταυτόχρονα ιστορικό παιχνίδι, υπάρχει ένα άλλο ματς. Αυτό με τον Βόλο το Σάββατο στη Λεωφόρο. Κι εκεί θα επικεντρωθεί πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πρώτα ο Βόλος και μετά η Μπράγκα.
Πηγή: sportal.gr
Ο Στέφανο Σένσι δηλώνει ικανοποιημένος στην Ανόρθωση και αφοσιωμένος στους στόχους της. Ο πολυτιμότερος παίχτης της Κυρίας, μέχρι στιγμής στην σεζόν, δεν αναμέναμε ότι θα έβγαινε στην τηλεόραση (την Κυριακή μετά τον αγώνα με την ΕΝΠ) και θα γνωστοποιούσε δημόσια τις προθέσεις του για το μέλλον...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 07:24
Δείτε πως διαμορφώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας της League Phase του Champions League μετά τα πρώτα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής.
25/11 @ 23:58
Η Τσέλσι κυριάρχησε της Μπαρτσελόνα, επικρατώντας 3-0 για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League και σκαρφάλωσαν στην 4η θέση. Με δέκα παίκτες οι Καταλανοί από το 44′.
25/11 @ 23:55
Εκμεταλλευόμενη το εκτεταμένο ροτέισον του Πεπ Γκουαρδιόλα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν πέρασε με σκορ 2-0 από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και εδραιώθηκε στην πρώτη 24άδα του Champions League!
25/11 @ 22:26
Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες πήραν Μπενφίκα (2-0 τον Άγιαξ) και Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (1-0 τη Γαλατάσαραϊ), στα πρώτα ματς για την πέμπτη αγωνιστική της league phase του Champions League.
25/11 @ 09:22
Το μεγάλο παιχνίδι της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα στο Λονδίνο ξεχωρίζει από τα πρώτα ματς της 5ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
24/11 @ 13:00
Ο Μάικλ Όλιβερ ορίστηκε να διευθύνει το Ολυμπιακός-Ρεάλ την Τετάρτη για το Champions League.
BEST OF THEMASPORTS