Ίσως αύριο η παραίτηση του "Βασιλιά"
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Γνωρίζω τον προπονητή, ο Σπιλέφκσι είναι καλός προπονητής. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τον αντίπαλο, διαθέτει γρήγορους και επικίνδυνους ποδοσφαιριστές, όμως με την βοήθεια του κόσμου μας θα κάμψουμε την αντίσταση του αντιπάλου»
Για τον αυριανό αγώνα: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας όπως και κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, στοχεύοντας βέβαια σε καλύτερο αποτέλεσμα».
Για τον Σζόκε: «Τον παρακολουθώ. Τον είχα δει όταν αγωνιζόταν στην Ουκρανία και ήταν πρωταθλητής. Το ευχαριστώ για τα κολακευτικά λόγια για την ομάδα μου. Είναι πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να μην φαίνεται στο γήπεδο αλλά κάνει τρομερή δουλειά».
Για Κακόριν: «Ήταν σημαντικός παίκτης για τον Άρη αλλά δεν νομίζω ότι θα τους λείψει, έχουν πολλούς καλούς παίκτες».
«Ελπίζω να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει να δούμε πιο αισιόδοξα την ρεβανς. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για πρόκριση για να μην έχουμε να σκεφτούμε τις καιρικές συνθήκες στην Κύπρο».
Για τις διαφορές του Άρη σε σύγκριση με την Μακάμπι Χάιφα: «Παίζουν περίπου το ίδιο αλλά στο πρέσινγκ ο Άρης είναι καλύτερος. Ισορροπημένη ομάδα ο Άρης, πρόθυμοι να τρέξουν όσο χρειάζεται»
Από πλευράς ποδοσφαιριστών για την Σλόβαν μίλησε ο Μάρκο Τόλιτς: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι ερχόμενος από τον πάγκο είναι να βοηθήσεις. Κάθε λεπτό είναι σημαντικό. Σίγουρα θέλω να παίζω περισσότερο και να σκοράρω κ άλλα τέρματα για την ομάδα».