Πόλυς ΧαραλάμπουςΒλέποντας τα στιγμιότυπα της ψεσινής επιτυχίας της Ομόνοιας πάνω στην Σαλαμίνα, προσέξαμε ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή, πανηγύρισε με περισσότερο πάθος το δεύτερο γκολ (το πρώτο του Κακουλή στο ψεσινό ματς).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Προφανώς ο Λεμεσιανός κόουτς, φοβόταν μην γίνει καμιά στραβή, δεχθεί την ισοφάριση ομάδα του και μετά να τρέχει να τα «μπαλώσει».
Πρέπει να έφυγε κάμποσο… βάρος και πίεση από τον «Κάττο» μετά το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα, επειδή φυσιολογικά ήταν «σκασμένος» μετά την συντριβή της ομάδας του στην Δανία.
Είναι για περίπου 7 χρόνια στην πρώτη γραμμή της προπονητικής. Mε εξαίρεση το δίμηνο στην Καρμιώτισσα, έχει θητεύσει σε 4 ομάδες με ψηλούς στόχους.
Έμαθε να ζει με τον «ηλεκτρισμό» που εκπέμπει η καρέκλα του προπονητή, σε μεγάλο κλαμπ του νησιού.
Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Κύπρου από μαθητές στη Λεμεσό ενόψει του ματς με την Αυστρία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 10:35
Αρχίζει η προπώληση εισιτηρίων για την Ομόνοια, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης στο Κόνφερενς Λιγκ που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου.
11/11 @ 08:23
Ο Νικόλας Παναγιώτου πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα με τους Κύπριους ποδοσφαιριστές που άνοιξαν λογαριασμό στο σκοράρισμα στο πρωτάθλημα.
10/11 @ 16:54
Την παρακάμερα του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει η Ομόνοια.
10/11 @ 13:29
Ανάρτηση από την Ομόνοια, με φωτογραφίες από τον κόσμο που ήταν στο ΓΣΠ για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
10/11 @ 08:02
Έφυγαν απογοητευμένοι από το ΓΣΠ στην Ομόνοια, προπονητής, παίχτες και οπαδοί. Επειδή δέχθηκαν το γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ντέρμπι που φαινόταν δικό τους, βάσει και της εικόνας που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.
09/11 @ 22:00
Τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα χάσουν ένα από τα επόμενα 2 παιχνίδια.
BEST OF THEMASPORTS