Ούτε ο Εμπαπέ έφερε... χαρά στην Παρί (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ούτε ο Εμπαπέ έφερε... χαρά στην Παρί (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Αν και κατάφερε να προηγηθεί με τον Εμπαπέ στην επιστροφή του, η Τουλούζ υποχρέωσε την Παρί Σεν Ζερμέν σε νέα γκέλα (1-1) με πέναλτι στο 87’!

Παρά την ιδανική επιστροφή του Κιλιάν Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν δεν… χάρηκε, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Τουλούζ και παράλληλα χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «μοβ» έβαλαν δύσκολα στους πρωτευουσιάνους, αλλά κατάφεραν να προηγηθούν στο 62’ με πέναλτι του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο δέκα λεπτά νωρίτερα.

Ωστόσο, στη συνέχεια οι Παριζιάνοι δεν «καθάρισαν» το ματς και έτσι οι Τουλούζ τους «τιμώρησε» με το ίδιο νόμισμα.

Στα τελευταία λεπτά, ο Χακίμι ανέτρεψε εντός μεγάλης περιοχής τον Αμπουκλάλ και εκείνος ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 87’ για το τελικό 1-1.

Έτσι, η Τουλούζ πήγε στους 4 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Παρί γνώρισε τη δεύτερη ισοπαλία της σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η 2η αγωνιστική:

Παρασκευή 18/8
Μετς-Μαρσέιγ 2-2
(65’ Σαμπαλί, 71’ Μικαουτάντζε-14’ Σογκλό, 82’ Βιτίνια)

Σάββατο 19/8
Λιόν-Μονπελιέ 1-4
(69’ Λακαζέτ-20’ Νορντέν, 39’, 66’ Αλ-Ταμάρι, 89’ Άνταμς)

Τουλούζ-Παρί Σεν Ζερμέν 1-1
(87’ πεν. Αμπουκλάλ-62’ πεν. Εμπαπέ)

Κυριακή 20/8
Λιλ-Ναντ (14:00)
Χάβρη-Μπρεστ (16:00)
Λοριάν-Νις
Ρεμς-Κλερμόν
Μονακό-Στρασβούργο (18:05)
Λανς-Ρεν (21:45)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας

Αποκλεισμός-σοκ για την Μπρεστ από το Κύπελλο Γαλλίας

Η Αβράνς επικράτησε της Μπρεστ στα πέναλτι και την πέταξε εκτός Κυπέλλου Γαλλίας.