Μάικ Τζέιμς: «Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες»

Μάικ Τζέιμς: «Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες»

Ο Μάικ Τζέιμς ανέβασε άλλο ένα ποστ στα social media με αινιγματικό περιεχόμενο.

Άλλο ένα αινιγματικό ποστ του Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός άσος ανέβασε στο twitter ένα σχόλιο του οποίου το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσει και πάλι… ερωτήματα για το τι εννοεί και «πού» απευθύνεται.

«Έχουν περάσει λίγες ώρες, αλλά αισθάνομαι σαν ημέρες. Μόνο λίγες ημέρες αλλά αισθάνομαι σαν μήνες», έγραψε ο Αμερικανός άσος.



Ο Μάικ Τζέιμς έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις του με την Μονακό στην έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα σεζόν.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Κλοπ τον ανέδειξε στην Λίβερπουλ, όμως στα 28 του είναι στα αζήτητα και ψάχνει ομάδα μέσω LinkedIn!

Ο Κλοπ τον ανέδειξε στην Λίβερπουλ, όμως στα 28 του είναι στα αζήτητα και ψάχνει ομάδα μέσω LinkedIn!

Πριν λίγα χρόνια θεωρούταν ένα σπουδαίο ταλέντο. Η Άρσεναλ τον ανέθρεψε, ο Κλοπ στη Λίβερπουλ του έδωσε την ευκαιρία, ο Τζέραρντ τον πίστεψε, όμως στα 28 του βρίσκεται στα αζήτητα.