Αποχωρεί από τη Μαρσέιγ ο... μοιραίος στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Αποχωρεί από τη Μαρσέιγ ο... μοιραίος στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό

Ο μοιραίος για τη Μαρσέιγ στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, Ματέο Γκεντουζί δύσκολα θα παραμείνει στη Μασσαλία.

Ο Ματέο Γκεντουζί, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ για ακόμη δυο χρόνια, δύσκολα θα παραμείνει.

Ο μοιραίος της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν στη Γαλλία, είναι προς αποχώρηση αλλά για την ώρα δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στη Μαρσέιγ.

Η Άστον Βία είχε ενδιαφερθεί τον χειμώνα ενώ τον παίκτη παρακολουθεί και η Γουέστ Χαμ. Ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει από Ιταλία (Ίντερ, Λάτσιο), ωστόσο ο ίδιος κάτι περιμένει από Αγγλία.

Δεν αποκλείεται όπως γράφουν στη Γαλλία να παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο και να υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: fosonline.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Λαμίν Γιαμάλ... απόλαυση και διπλό τίτλου για την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο!

Λαμίν Γιαμάλ... απόλαυση και διπλό τίτλου για την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο!

Με τον Λαμίν Γιαμάλ να είναι φανταστικός, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο τέρμα, η Μπαρτσελόνα λύγισε εκτός έδρας με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και διατήρησε το +4 από τη 2η Ρεάλ!