Οι... πιασάρικες κουβέντες των Πολιτικών σε Κύπρο και Ελλάδα για τον χουλιγκανισμό

Οι... πιασάρικες κουβέντες των Πολιτικών σε Κύπρο και Ελλάδα για τον χουλιγκανισμό

Όπως έγινε γνωστό από ελλαδικά ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε χθες περαιτέρω αυστηροποίηση του πλαισίου κατά της οπαδικής βίας, στέλνοντας σαφές μήνυμα μηδενικής ανοχής σε φαινόμενα χουλιγκανισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλο το σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για να σπάσει ο κύκλος της οπαδικής βίας

Διαβάζοντας το «μηδενική ανοχή», μας ήρθαν στο μυαλό και άλλες κατά καιρούς πιασάρικες κουβέντες/φράσεις/υποσχέσεις/προαναγγελίες/ανακοινώσεις διαφόρων Πολιτικών σε Κύπρο και Ελλάδα για την οπαδική βία.

Μία από αυτές, ίσως η κορυφαία όλων, είναι «το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο», ενώ μετά από κάθε σοβαρό περιστατικό βίας, ενημερωνόμαστε ότι άπαντες το «καταδικάζουν με βδελυγμία».

Κάθε φορά ή... ίδια «κασέτα» και αποτέλεσμα μηδέν.

Όπως λένε και οι Ελλαδίτες, «όλο μέλι-μέλι και από τηγανίτα τίποτα»...

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η αινιγματική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν τη συνάντηση Μαρινάκη - Μεντιλίμπαρ

Η αινιγματική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν τη συνάντηση Μαρινάκη - Μεντιλίμπαρ

Ένα αινιγματικό post στα social media πραγματοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο πριν πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.