Themasports

Συνέντευξη Τύπου στο «Bloomfield Stadium» παραχώρησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του αυριανού (17/08, 20:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον Γ΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Τους παίκτες της Λαρνακιώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Φραν Σολ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Αύριο έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα όπως έδειξε και στην Κύπρο. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε την πρόκριση. Θέλω να δω μία γενναία ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος σε επίθεση και άμυνα. Να είμαστε άνετοι όταν έχει ο αντίπαλος την μπάλα, αλλά και όταν την έχουμε εμείς. Η Μακάμπι έχει ποιοτικούς παίκτες, με καλό πλάνο και είναι φαβορί γιατί παίζει στην έδρα της και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στην Κύπρο. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε στο πρώτο παιχνίδι, όμως όλα είναι ανοιχτά. Να ακολουθήσουμε σωστά το πλάνο και το μοντέλο μας, να το πιστέψουμε όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στο γήπεδο και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ρομπέρζ: «Δύσκολο να αγωνιστεί από την αρχή. Έχασε μερικές προπονήσεις την προηγούμενη βδομάδα επειδή ήταν άρρωστος, όμως μετά τον πρώτο αγώνα προπονήθηκε κανονικά. Αν όχι αύριο, σίγουρα στα επόμενα παιχνίδια θα αγωνιστεί. Είναι πολύ δύσκολο για μένα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, επειδή έχω πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές».

Για το αν σκοπεύει να αλλάξει τακτική, λόγω του ότι η ΑΕΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο πρώτο ματς με τους γρήγορους ποδοσφαιριστές της Μακάμπι: «Ναι αυτό είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα, ήταν δύσκολο να τους σταματήσουμε, είναι πολύ ποιοτική ομάδα με πολύ γρήγορους παίκτες και ιδιαίτερα απειλητική. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, να είμαστε πιο επιθετικοί, να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μπάλα, είναι αδύνατο να κερδίσουμε μόνο με την άμυνα. Αν περιορίσεις τους ακραίους θα έρθουν άλλοι παίκτες να βοηθήσουν. Πρέπει να τους κάνουμε δύσκολο το παιχνίδι τους και ήρθαμε εδώ επειδή θέλουμε να κερδίσουμε».

ΦΡΑΝ ΣΟΛ

«Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στο πλάνο, είναι πολύ καλός αντίπαλος η Μακάμπι, αλλά αν διορθώσουμε κάποια λάθη τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πάντα αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να αφοσιώνομαι πλήρως  σε μία ομάδα, στα χρώματα και το έμβλημα της. Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε στο 100% συνδεδεμένοι με τον σύλλογο, την πόλη και αυτό προσπαθώ να κάνω, να γίνω κομμάτι αυτών των δύο. Οι συμπαίκτες μου προσπαθούν να με κάνουν να νιώσω σαν στο σπίτι μου και με βοηθά στο να προσαρμοστώ γρήγορα».

Για το αν ένιωσε απογοητευμένος για το χαμένο πέναλτι του πρώτου αγώνα: «Φυσικά και όχι. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Αποφύγαμε τα χειρότερα και εδώ πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το στάδιο είναι sold out με ένα κόσμο που την στηρίζει φανατικά. Να είμαστε γενναίοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι, να είμαστε ο εαυτός μας, να είμαστε γρήγοροι στα transitions. Θα το παλέψουμε και γιατί όχι, να κερδίσουμε».

Για το αν υπήρξε επιπλέον προπόνηση στα πέναλτι: «Όλες τις μέρες προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι με τους ποδοσφαιριστές που χτυπούν πέναλτι. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης και μεντάλιτι. Τα πέναλτι χρειάζονται ηρεμία, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενδιαφέρει την ΑΕΚ- Φιλική ήττα για την Corvinul-ThemaSports
27/06 @ 20:10

Ενδιαφέρει την ΑΕΚ- Φιλική ήττα για την Corvinul

Φιλική ήττα για την Corvinul, πιθανή αντίπαλος της ΑΕΚ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Αλομέροβιτς: «Είμαι εδώ για να συνεχίσω να συλλέγω τρόπαια » (Βίντεο)-ThemaSports
27/06 @ 18:45

Αλομέροβιτς: «Είμαι εδώ για να συνεχίσω να συλλέγω τρόπαια » (Βίντεο)

Ο νέος τερματοφύλακας της ΑΕΚ πρωταγωνιστής στο νέο βίντεο

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
27/06 @ 14:35

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η σκληρή δουλειά στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεκίνησαν οι σκληρές προπονήσεις της ΑΕΚ στην Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ελεύθερος ο Ντιουνκού!-ThemaSports
26/06 @ 16:12

Ελεύθερος ο Ντιουνκού!

Η Γρανάδα ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας της με τον Ντιουνκού. Πλέον είναι ελεύθερος για να βρει την επόμενη του ομάδα.

ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ολλανδία (Φωτογραφία)-ThemaSports
26/06 @ 15:30

ΑΕΚ: Αναχώρησε για Ολλανδία (Φωτογραφία)

Η ΑΕΚ δημοσίευσε φωτογραφία από την αναχώρηση της ομάδας για Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Εκπολό: «Επέλεξα την ΑΕΚ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»  (Βίντεο)-ThemaSports
26/06 @ 12:55

Εκπολό: «Επέλεξα την ΑΕΚ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» (Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις του Εκπολό σαν παίκτης της ΑΕΚ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ