«Προσέχουν» τον Φαμπιάνο…

«Προσέχουν» τον Φαμπιάνο…

Ο Φαμπιάνο ήταν καθοριστικός στο πρώτο παιχνίδι με την Μίτζιλαντ στη Λευκωσία, για να μην παραβιαστεί η εστία της Ομόνοιας.

Η λογική εκτίμηση που μπορεί να γίνει, είναι ότι θα τον περιμένει κάμποση δουλειά και αύριο το βράδυ στον επαναληπτικό της Δανίας.

Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που τον «προσέχουν» οι Λοίζου και Χάμπος, όπως δείχνει το στιγμιότυπο, πριν την αναχώρηση των πρασίνων για την Σκανδιναβική χώρα.

Στην παρέα και ο… φρέσκος Βραζιλιάνος της Ομόνοιας, ο Μαρκίνιος Σιπριάνο.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κύπρος - Παραλίγο τραγωδία: Διάσωση νεαρού από φλεγόμενο μπαλκόνι διαμερίσματος - Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη - Δείτε βίντεο

Κύπρος - Παραλίγο τραγωδία: Διάσωση νεαρού από φλεγόμενο μπαλκόνι διαμερίσματος - Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη - Δείτε βίντεο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις το βράδυ της Παρασκευής για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα διώροφης οικοδομής, στο Συνοικισμό Αγίου Ελευθερίου, Λατσιά.