Δεν θα αναβληθεί το Άρης-ΑΕΚ

 Δεν θα αναβληθεί το Άρης-ΑΕΚ

Μετά και τον αποκλεισμό του Άρη από το Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΟΠ ο αγώνας ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ δεν θα αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ στις 11 Αυγούστου:

Σε περίπτωση που ο Άρης αποκλειστεί από τα play offs του Champions League και η ΑΕΚ προκριθεί στα play offs του Conference League και ακολούθως θα αγωνιστεί ημέρα Τετάρτη, ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή, 20.08.2023. Αν ο Ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ οριστεί ημέρα Πέμπτη, τότε ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ θα διεξαχθεί Δευτέρα 21.08.2023.

Σε περίπτωση αποκλεισμού του Άρη από τα play offs του Champions League και της ΑΕΚ από τα play offs του Conference League, ο αγώνας Άρης – ΑΕΚ θα διεξαχθεί Δευτέρα, 21.08.2023.

Σε περίπτωση αποκλεισμού του Άρη από τα play offs του Champions League και ο ορισμός του επόμενου Ευρωπαϊκού του αγώνα θα είναι ημέρα Τετάρτη, τότε ο αγώνας Άρης - ΑΕΚ θα οριστεί ημέρα Κυριακή 20.08.2023.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίρνουμε τα παιχνίδια που υπερέχουμε του αντιπάλου»

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να παίρνουμε τα παιχνίδια που υπερέχουμε του αντιπάλου»

Στον SuperSport 104, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος για τα θέματα που αφορούν την ομάδα.