Γιάννης Ιωάννου

Πανέτοιμος για να ξαναγράψει ιστορία στην Ευρώπη, είναι ο Άρης!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρωταθλητής Κύπρου υποδέχεται απόψε (20:00) στο «Άλφαμεγα» την πρωταθλήτρια Πολωνίας Ρακόφ, με μοναδικό στόχο την ανατροπή του 2-1 του πρώτου αγώνα, για να προκριθεί στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να βρεθεί ένα βήμα μακριά από το... απόλυτο όνειρο, τη συμμετοχή του στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Θυμίζουμε ότι η Λεμεσιανή ομάδα έχει κλειδώσει στη... χειρότερη περίπτωση τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά δεν αρκείται σε αυτό. Στο πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία, ο Άρης βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχανε με 2-0, όμως στο φινάλε αντέδρασε, μείωσε σε 2-1 και αύξησε τις πιθανότητες του για την υπέρβαση, αφού πλέον προκρίνεται με νίκη με διαφορά δύο τερμάτων, ενώ αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά με οποιοδήποτε σκορ, θα οδηγήσει το ματς στην παράταση.

Το έργο του Άρη βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά έχει την ποιότητα και την ικανότητα για να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα στην έδρα του, ενώ η Ρακόφ είναι μία ομάδα ποιοτική μεν, αλλά που δεν... τρομάζει.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δούλεψε εντατικά με τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις για να βελτιώσει ανασταλτικά την ομάδα του, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι, τομείς όπου υστέρησε στο πρώτο ματς και το... πλήρωσε και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα:

Άλβες, Μποάκι, Γιαγκό, Μουσούντα (Μπρόρσον), Ουρόσεβιτς (Καζού), Ζόκε, Νίκολιτς, Στρούσκι, Γκομίς, Μπαμπίκα, Μαγιαμπέλα (Μπέγκτσον).

Παίζει και το σενάριο να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας ο Ουρόσεβιτς πλάι στον Γιαγκό αν δεν είναι έτοιμος ο Μπρόρσον και να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Καζού.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Άρης για το... πρώτο - «ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ»-ThemaSports
21/05 @ 18:57

Ο Άρης για το... πρώτο - «ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ»

Ο Άρης σαν σήμερα κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία του...

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ