Το απείθαρχο λίκνισμα του Φαουστίνο Ασπρίγια
Στα χρόνια της ηγεμονίας του μέχρι και τον Νοέμβριο του 1993 που έπεσε νεκρός, ο Πάμπλο Εσκομπάρ υπολογίζεται ότι δολοφόνησε κοντά στους 4.000 ανθρώπους.


Αναλυτικά:
«Είναι ώρα για μια σημαντική βδομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Δίνω προσοχή στον επαναληπτικό της Ρακόφ. Απόλαυσα το παιχνίδι των πρωταθλητών μας απέναντι στον Άρη. Φυσικά, είναι κρίμα για το γκολ που δέχθηκαν, αλλά… διαβάζω, ακούω και παρατηρώ όλο και περισσότερους να παραπονιούνται για το αποτέλεσμα. Για όνομα του Θεού, κερδίσαμε!
Τώρα δεν έχουν κάτι να αποδείξουν, μόνο οι αντίπαλοί τους. Η ομάδα του Νταβίντ Σβάργκα έδειξε στο Μπακού ότι μπορεί να υπερασπιστεί αποτέλεσμα. Έτσι, η Ρακόφ πετάει για την Κύπρο ως φαβορί – μια ομάδα που έχει απλώς να υπερασπιστεί το προβάδισμα που πήρε στην πρώτη συνάντηση».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις