Πώς σχολίασε ο Γιαννακόπουλος την πρώτη δήλωση Σλούκα
14.08.2023 - 14:44
O Kώστας Σλούκας έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχολιάζει την ανάρτηση και να δίνει το στίγμα του «τριφυλλιού».
Ο Έλληνας άσος αποτέλεσε τη μεταγραφή της 10ετίας στους «πράσινους», αφήνοντας τον Ολυμπιακό για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν και έστειλε το πρώτο του μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ευχαριστώντας για τους φίλους του «τριφυλλιού».
Ο Σλούκας χρησιμοποίησε πολύ συγκεκριμένες λέξεις, όπως σεβασμός, κίνητρο, σκληρή δουλειά, ενθουσιασμός και… ανταπόδοση στο γήπεδο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σχολιάζει την ανάρτηση του κορυφαίου πλέι μέικερ στην Ευρώπη και να δίνει το στίγμα για την επόμενη σεζόν στο «πράσινο» στρατόπεδο.
«Με την ίδια συνταγή θα συνεχίσουμε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Η FIFA ανακοίνωσε τη διαιτητική ομάδα του αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Μαρόκου για τη φάση των «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα αποτελείται αποκλειστικά από Αργεντινούς διαιτητές.