Τάσος Μπακασέτας: Από το Ωσαννά μέχρι τη Σταύρωση – Πως ήρθε ως Θεός και… φεύγει ως αποδομπιαιός τράγος
Πώς ο Τάσος Μπακασέτας έφτασε από τη... λαμπερή τότε μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό να φεύγει με αυτό τον τρόπο για τον ΑΠΟΕΛ.




Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «νερατζούρι» είναι σε προχωρημένές διαπραγματεύσεις με την Μπολόνια, ώστε να πάρουν με μεταγραφή τον Μάρκο Αρναούτοβιτς.
Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν βρει τη «χρυσή τομή» στα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τον Αυστριακό επιθετικό να έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους με την Ίντερ, θέλοντας να γίνει εκ νέου κάτοικος Μιλάνου, αφού είχε παίξει ως δανεικός στην ομάδα και το 2009-10, κάνοντας όμως μόνο 3 εμφανίσεις.
Ο Αρναούτοβιτς έπαιξε για τις δύο τελευταίες σεζόν στην Μπολόνια, μετρώντας 57 συμμετοχές και 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις