Φώτης Μιλτιάδους

Ο Απόλλωνας στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Νάπολι, ηττήθηκε με 2-0, ωστόσο έβαλε δύσκολα στους Παρτενοπέι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Αντόνε είχε την ευκαιρία σε ένα πολύ δυνατό φιλικό, να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και να δοκιμάσει πράγματα.

Αυτό που βγαίνει από την ανάλυση του χθεσινού φιλικού των γαλάζιων, είναι η πολύ καλή αμυντική λειτουργία που είχε η ομάδα και μάλιστα κόντρα στους Κβαρατσχέλια και Οσιμέν, οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.  

Στο περασμένο φιλικό με την Πάφος FC ο Αντόνε, προτίμησε δίδυμο στην άμυνα με Πεϊμπέρνς και Σιέλβικ, στην χθεσινή αναμέτρηση, ξεκίνησε τον Εκπολό δίπλα στον Γάλλο και ο Νορβηγός αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ. Κάτι που δούλεψε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Σιέλβικ να δείχνει πως μπορεί με άνεση να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας (άλλωστε το έκανε πολλές φορές στο παρελθόν), ενώ ο Εκπολό έδειξε να συνεχίζει από εκεί που έμεινε την περσινή σεζόν.

Σίγουρα στο επιθετικό κομμάτι δεν κατάφερε να απειλήσει σχεδόν καθόλου, ωστόσο ήταν αναμενόμενο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Το νέο απόκτημα της ομάδας, Άνχελο Σαγκάλ, που αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, έδειξε καλά στοιχεία και όρεξη, ενόψει της νέας χρονιάς. Ζητούμενο φυσικά είναι στα επίσημα παιχνίδια να κάνει την διαφορά και να δικαιώσει τους ανθρώπους του Απόλλωνα, που τον έφεραν στην Λεμεσό.

Στον Απόλλωνα πλέον μετράνε αντίστροφα για την πρεμιέρα κόντρα στον Οθέλλο, το Σάββατο (19/8, 20:00), στο «Αλφαμέγα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα-ThemaSports
28/06 @ 13:47

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα

Ανακοινώθηκε στην πρωινή διάσκεψη Τύπου, τώρα είναι και επίσημο! Νέος προπονητής του Απόλλωνα και με τη... βούλα είναι από σήμερα (28/06) ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...-ThemaSports
28/06 @ 12:43

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...

Ο πρόεδρος του σωματείου Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής, απαντώντας σε ερώτηση συντάκτη της ιστοσελίδας μας για τη σύμβαση διαχείρισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας που υπέγραψε με το σωματείο, τόνισε ότι το ποσό δεν είναι στις 80.000 ευρώ, αλλά πολύ μεγαλύτερο.

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις-ThemaSports
28/06 @ 11:23

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν τις υπογραφές τεσσάρων ποδοσφαιριστών!

ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Ματσίν, ανακοινώθηκε ο Γκούλα -ThemaSports
28/06 @ 11:10

ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Ματσίν, ανακοινώθηκε ο Γκούλα

Παίρνοντας τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανακοίνωσε ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τον Πάμπλο Ματσίν για την αποζημίωση του και αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Λεμεσιανή ομάδα.

«Το σωματείο είναι η ψυχή της ομάδας μας» - Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/06 @ 10:55

«Το σωματείο είναι η ψυχή της ομάδας μας» - Όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διοίκηση της εταιρείας του Απόλλωνα παρέθεσε σήμερα το πρωί (11:00) στην αίθουσα διασκέψεων του σταδίου «Αλφαμέγα», συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, αλλά και για να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για τη νέα πολιτική για την εγγραφή μελών.

Πέντε φιλικά θα δώσει ο Απόλλωνας, δύο στην Κύπρο και τρία στη Σλοβακία (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)-ThemaSports
27/06 @ 13:10

Πέντε φιλικά θα δώσει ο Απόλλωνας, δύο στην Κύπρο και τρία στη Σλοβακία (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ