Ούτε ο αρχηγός του «φαν κλαμπ» του Καρσέδο, δεν ανέμενε τέτοια κατρακύλα…
Αυτά που λένε οι οργανωμένοι της Πάφου, στην χθεσινή τους ανακοίνωση, ενδεχομένως να τα συμμερίζονται κι αρκετοί άλλοι υποστηρικτές των πρωταθλητών.




Όσο το σίριαλ της υπόθεσης Καϊσεδο συνεχίζεται, η Τσέλσι τα βρήκε σε όλα με τη Σαουθάμπτον για τη μεταγραφή του Ρομέο Λάβια, με το deal μεταξύ των δύο πλευρών να κλείνει στα 60 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον Βέλγο δημοσιογράφο, Σάσα Ταβολιέρι, οι Μπλε ικανοποίησαν τις οικονομικές απαιτήσεις των «Αγίων» και είναι έτοιμοι να... κλέψουν τον Λάβια μέσα από τα χέρια της Λίβερπουλ, η οποία έκανε μια σειρά από σταδιακά βελτιωμένες προσφορές για τον νεαρό ωστόσο η διαφορά των 4 εκατ. «πάγωσε» την ολοκλήρωση του deal. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βέλγος μέσος έχει ήδη αποχαιρετήσει μερικούς από τους συμπαίκτες του και είναι έτοιμος να μετακομίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο Λάβια αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Τσέλσι και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.
Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις