Δεν είναι για ξεπούλημα...

Δεν είναι για ξεπούλημα...

Ο Μαρίνος Γεωργίου, Μέλος Δ.Σ ΑΕΛ και Επιτροπής Ποδοσφαίρου, απάντησε για τις ανησυχίες του κόσμου της ΑΕΛ αλλά και το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιος επενδυτής.

«Βάλαμε επαγγελματικές βάσεις, με στόχο να τρέξουμε με τα... χίλια όλα τα τμήματα. Έχουμε ένα πλάνο, ανταποκριθήκαμε, η πόρτα της ΑΕΛ είναι ανοικτή για οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει. Να είναι κάτι χειροπιαστό και σίγουρο. Η ΑΕΛ δεν είναι για ξεπούλημα. Δεν ξεπουλιέται η ΑΕΛ. Αν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής. Τα επόμενα 2-3 χρόνια είναι μεταβατική περίοδος και μετά θα χτίσουμε όπως οι άλλες ομάδες».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Υπνοδωμάτια προς πώληση»: Η νέα... παράξενη πραγματικότητα της ευρωπαϊκής στέγασης

«Υπνοδωμάτια προς πώληση»: Η νέα... παράξενη πραγματικότητα της ευρωπαϊκής στέγασης

Μια νεοφυής επιχείρηση στην Ισπανία πουλάει υπνοδωμάτια σε διαμερίσματα που μοιράζεται κάποιος με αγνώστους, ένας Βρετανός κατασκευαστής προσφέρει στεγαστικά δάνεια για φίλους που θέλουν να αγοράσουν κάτι μαζί, ενώ μερίδια σε ενοικιαζόμενα ακίνητα υπόσχονται να βοηθήσουν κάποιους ενοίκους να καλύψουν τα στεγαστικά τους έξοδα.