Φώτης ΜιλτιάδουςΟ Απόλλωνας βρίσκεται σε ρυθμούς Νάπολις αυτή την στιγμή, αφού αύριο στις 19:30, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας σε φιλική αναμέτρηση.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η αποστολή της Λεμεσιανής ομάδας ταξίδεψε σήμερα για την Ιταλία, με 6 ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός. Αυτοί είναι οι Κρμέντσικ (λόγω ίωσης), Πέρετζ και Ντόνιο (αισθάνθηκαν μικροενοχλήσεις) Αρτυματάς και Χαμάς (για να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους) και ο Ετζάζ Χουσαΐν.
Στον Απόλλωνα εκκρεμούν τουλάχιστον ακόμα δύο προσθήκες, του εξτρέμ αλλά και του τερματοφύλακα. Ο Ε.Τ της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου, σε σημερινές του δηλώσεις είπε «δεν ξέρω όμως τι θα ζητήσει τις επόμενες ημέρες ο Μπογκντάν Αντόνε. Αν ζητηθεί ενίσχυση θα αποκτηθεί κι άλλος ποδοσφαιριστής σε άλλη θέση».
Ο Α’ Κατάλογος των γαλάζιων με την προσθήκη του Άνχελο Σαγκάλ, έχει φουλάρει και οποιαδήποτε προσθήκη γίνει από εδώ και πέρα, θα πρέπει να έρθει και αποχώρηση. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής Β’ Καταλόγου, ωστόσο για την θέση του εξτρέμ και του τερματοφύλακα, εστιάζουν σε ποδοσφαιριστή άνω των 23 στον Απόλλωνα.
Η μη συμπερίληψη του Ετζάζ Χουσαΐν στην αποστολή για τον αγώνα με την Νάπολι, φουντώνει ακόμη περισσότερο τις φήμες, περί αποχώρησης του από το Κολόσσι. Ο Νορβηγό/Πακιστανός διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και το επικρατέστερο σενάριο για να αποχωρήσει, είναι με την μορφή δανεισμού. Ενώ αυτό το σενάριο ακούστηκε και για τον Ίλιαν Ίλιεφ, ωστόσο αν έρθει διπλή αποχώρηση από την μεσαία γραμμή, θα χρειαστεί οπωσδήποτε προσθήκη νέου ποδοσφαιριστή.
Στα σενάρια που αναπτύχθηκαν νωρίτερα σήμερα περί αποχώρησης του Ντόνιο, έβαλε άμεσα τέλος ο Φανούριος Κωνσταντίνου, λέγοντας πως έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό με την Νάπολι, καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και καθαρά για προληπτικούς λόγους έμεινε Κύπρο.
Ο Άρης Λεμεσού στον αγώνα που άνοιξε την 9η αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του Ακρίτα στο Άλφαμεγα, επεκτείνοντας το αήττητο εντός έδρας σερί του για 5ο ματς, ενώ πάτησε κορυφή περιμένοντας να δει τι θα γίνει στα υπόλοιπα παιχνίδια το Σαββατοκύριακο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/10 @ 15:31
O ο Απόλλωνας ενημέρωσε ότι ο Μπράουν υπέστη συνδεσμική κάκωση στο γόνατο.
30/10 @ 12:52
Δηλώσεις στον ΣΠOΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου., την επομένη του αγώνα κυπέλλου με τη ΜΕΑΠ, όπου η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε με 5-1 και προκρίθηκε στους «16».
30/10 @ 07:46
Τον Φίλιπ Κουν, χρησιμοποίησε χθες στον αγώνα κυπέλλου με την ΜΕΑΠ ο Σωφρόνης Αυγουστή…
29/10 @ 21:01
Δηλώσεις παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το τέλος του αγώνα με τη ΜΕΑΠ.
29/10 @ 19:18
Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μόργκαν Μπράουν, στο αποψινό παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τη ΜΕΑΠ.
29/10 @ 18:21
Εκτεταμένο ροτέισιον έκανε στο αποψινό παιχνίδι κυπέλλου ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.
BEST OF THEMASPORTS