Φώτης Μιλτιάδους

Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε ρυθμούς Νάπολις αυτή την στιγμή, αφού αύριο στις 19:30, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ιταλίας σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η αποστολή της Λεμεσιανής ομάδας ταξίδεψε σήμερα για την Ιταλία, με 6 ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός. Αυτοί είναι οι Κρμέντσικ (λόγω ίωσης), Πέρετζ και Ντόνιο (αισθάνθηκαν μικροενοχλήσεις) Αρτυματάς και Χαμάς (για να συνεχίσουν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους) και ο Ετζάζ Χουσαΐν.

Στον Απόλλωνα εκκρεμούν τουλάχιστον ακόμα δύο προσθήκες, του εξτρέμ αλλά και του τερματοφύλακα. Ο Ε.Τ της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου, σε σημερινές του δηλώσεις είπε «δεν ξέρω όμως τι θα ζητήσει τις επόμενες ημέρες ο Μπογκντάν Αντόνε. Αν ζητηθεί ενίσχυση θα αποκτηθεί κι άλλος ποδοσφαιριστής σε άλλη θέση». 

Ο Α’ Κατάλογος των γαλάζιων με την προσθήκη του Άνχελο Σαγκάλ, έχει φουλάρει και οποιαδήποτε προσθήκη γίνει από εδώ και πέρα, θα πρέπει να έρθει και αποχώρηση. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής Β’ Καταλόγου, ωστόσο για την θέση του εξτρέμ και του τερματοφύλακα, εστιάζουν σε ποδοσφαιριστή άνω των 23 στον Απόλλωνα.

Η μη συμπερίληψη του Ετζάζ Χουσαΐν στην αποστολή για τον αγώνα με την Νάπολι, φουντώνει ακόμη περισσότερο τις φήμες, περί αποχώρησης του από το Κολόσσι. Ο Νορβηγό/Πακιστανός διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και το επικρατέστερο σενάριο για να αποχωρήσει, είναι με την μορφή δανεισμού. Ενώ αυτό το σενάριο ακούστηκε και για τον Ίλιαν Ίλιεφ, ωστόσο αν έρθει διπλή αποχώρηση από την μεσαία γραμμή, θα χρειαστεί οπωσδήποτε προσθήκη νέου ποδοσφαιριστή.

Στα σενάρια που αναπτύχθηκαν νωρίτερα σήμερα περί αποχώρησης του Ντόνιο, έβαλε άμεσα τέλος ο Φανούριος Κωνσταντίνου, λέγοντας πως έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό με την Νάπολι, καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και καθαρά για προληπτικούς λόγους έμεινε Κύπρο.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Το παλεύει… -ThemaSports
17/05 @ 21:06

Απόλλων: Το παλεύει…

Ο Απόλλωνας δεν παράτησε την περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα… -ThemaSports
17/05 @ 18:00

Αλλάζει προσανατολισμό με Γκούλα…

Ο Άντριαν Γκούλα αναλαμβάνει εκτός απροόπτου τον Απόλλωνα.

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ