Μπαρτσελόνα: Συνάντηση με Άλβαρες αποκαλύπτουν οι Ισπανοί
Η Μπαρτσελόνα μετά τον Άντονι Γκόρντον θέλει να προσθέσει ακόμα ένα υπερόπλο στην επίθεσή της, με το ενδιαφέρον για τον Χούλιαν Άλβαρες να μετουσιώνεται σε συνάντηση σύμφωνα με τους Ισπανούς.




Με τους δύο συλλόγους να τα έχουν βρει σε όλα, η συνάντηση των Λονδρέζων με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή κύλησε ομαλά και επετεύχθη η οριστική συμφωνία για τη μετακόμιση του 24χρονου χαφ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».
Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν, ώστε να ανακοινωθεί η μεταγραφή, με τον Αμερικανό αμυντικό μέσο να περιμένει μόνο τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων εντός των επόμενων 24 ωρών, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Όλα αυτά έπειτα από έναν κύκλο διαπραγματεύσεων, που διήρκησε 10 μέρες.
Δύσκολη η περασμένη σεζόν για τον Άνταμς, ο οποίος αγωνίστηκε 26 φορές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αγγλίας, καταγράφοντας 2.293 αγωνιστικά λεπτά, χωρίς όμως να γλιτώσει τη Λιντς από τον υποβιβασμό στην Championship.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις