Ομόνοια και... τηλεοπτικά: «Μπορεί στο τέλος να πάμε και μόνοι μας»

Ομόνοια και... τηλεοπτικά: «Μπορεί στο τέλος να πάμε και μόνοι μας»

Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψουν αλλαγές στα τηλεοπτικά της Ομόνοιας ο πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο OFC TV ανέφερε ότι γίνονται κάποιες σκέψεις για αλλαγές όσον αφορά τα τηλεοπτικά ενώ όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποια άλλη εξέλιξη πέρα από τις υπάρχουσες τηλεοπτικές πλατφόρμες, άφησε ανοικτό το σενάριο να πορευθεί μόνη της Ομόνοια.

Τι είπε ακριβώς:

«Γίνονται σκέψεις, μετά από κάποια γεγονότα με την Primetel. Είναι κάτι που το δουλεύουμε, υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την Ομόνοια. Μπορεί στο τέλος να πάμε και μόνοι μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τραπεζικός λογαριασμός: Τι αλλάζει αμέσως μετά τον θάνατο πελάτη – Ο πλήρης οδηγός για κληρονόμους και διαχειριστές

Τραπεζικός λογαριασμός: Τι αλλάζει αμέσως μετά τον θάνατο πελάτη – Ο πλήρης οδηγός για κληρονόμους και διαχειριστές

Ένα ζήτημα που συχνά αιφνιδιάζει τις οικογένειες μετά την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι ο τρόπος με τον οποίο οι τράπεζες διαχειρίζονται τους λογαριασμούς και τις οικονομικές υποχρεώσεις του αποβιώσαντα.