Ομόνοια και... τηλεοπτικά: «Μπορεί στο τέλος να πάμε και μόνοι μας»

Ομόνοια και... τηλεοπτικά: «Μπορεί στο τέλος να πάμε και μόνοι μας»

Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψουν αλλαγές στα τηλεοπτικά της Ομόνοιας ο πρόεδρος, Σταύρος Παπασταύρου.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο OFC TV ανέφερε ότι γίνονται κάποιες σκέψεις για αλλαγές όσον αφορά τα τηλεοπτικά ενώ όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποια άλλη εξέλιξη πέρα από τις υπάρχουσες τηλεοπτικές πλατφόρμες, άφησε ανοικτό το σενάριο να πορευθεί μόνη της Ομόνοια.

Τι είπε ακριβώς:

«Γίνονται σκέψεις, μετά από κάποια γεγονότα με την Primetel. Είναι κάτι που το δουλεύουμε, υπάρχουν διαφορετικές επιλογές για την Ομόνοια. Μπορεί στο τέλος να πάμε και μόνοι μας».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αμυντική κατάρρευση στις Βρυξέλλες και τώρα... Conference και Μπραν για τον ΠΑΟΚ

Αμυντική κατάρρευση στις Βρυξέλλες και τώρα... Conference και Μπραν για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε κάκιστο αμυντικό πρόσωπο και ηττήθηκε ξανά (3-2) από την Άντερλεχτ, κάτι που σημαίνει ότι θα διεκδικήσει την ευρωπαϊκή του παρουσία στα playoffs του Conference League με την Μπραν.