Ακόμη και ως άγαλμα, ο Pat Riley φοράει Armani
Ένα άγαλμα ωδή στον «Νονό του NBA», Pat Riley, του πιο καλοντυμένου προπονητή στην ιστορία του μπάσκετ.




Το εμπόδιο της Τορπέντο ξεπεράστηκε, τώρα παίρνουν σειρά οι Ισραηλινοί της Μακάμπι και σαφώς το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει. Ο Όλτρα γνωρίζει ότι χρειάζεται να παρουσιάσει μια πιο βελτιωμένη και συγκεντρωμένη ΑΕΚ για να έχει ελπίδες να συνεχίσει στο Κόνφερενς Λιγκ και να αγωνιστεί ξανά στους ομίλους.
Η Αρένα όπως πάντα είναι ένα δυνατό όπλο και από την στιγμή που ο πρώτος αγώνας είναι στη Λάρνακα, πρέπει να το εκμεταλλευτεί πλήρως η ΑΕΚ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πιθανότερο είναι να διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα ο Ισπανός κόουτς της ΑΕΚ όμως οι Καπτούμ, Ρομπέρζ και Τρισκόφσκι κτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.
Πιθανή ενδεκάδα: Πίριτς, Σάντσες, Γκαρσία, Τόμοβιτς, Μιλίσεβιτς, Λέδες, Πονς, Γκιούρτσο, Φαράζ, Λόπες (ή Τρισκόφσκι), Σολ.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις