Οι οπαδοί του Άρη, που βρέθηκαν τις τελευταίες δυο μέρες στο χειμερινό σκηνικό της Πολωνίας, ρωτούσαν τους ανθρώπους που είναι κοντά στον ιδιοκτήτη, κατά πόσον υπάρχει εξέλιξη στο σίριαλ Κακόριν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βασικά ρωτούσαν, αν υπάρχουν ακόμα πιθανότητες, να επιστρέψει στην Λεμεσό ο Ρώσος διεθνής επιθετικός.
Η απάντηση που «εισέπρατταν» ήταν πως είναι ακόμα ανοικτό το παράθυρο να φορέσει (ξανά) ο Αλέξαντρος, την πράσινη φανέλα με το αστέρι του Άρη.
*Σε μερικές διαφημιστικές πινακίδες, στον υπεραστικό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας (κοντά στο Πεντάκωμο), φιγουράρει ακόμα η φάτσα του Κακόριν. Άλλες πινακίδες, στην περιοχή Παρεκκλησιάς, έχουν αντικατασταθεί-επικαιροποιηθεί. Γίνεται promotion της επόμενης ευρωπαικής συνάντησης της ομάδας.
Π.Χ.
H Ομόνοια έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ελβετία απέναντι στην Λωζάνη χθές το βράδυ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/11 @ 08:49
Σε αυτό τον τομέα, καλείται να δουλέψει ο Άγγελος Αντρέου στην πορεία, ούτως ώστε να καταστεί ακόμα πιο «παραγωγική» η συνεισφορά του στην Ομόνοια.
07/11 @ 07:48
O Φράνσις Ουζόχο, έγινε το πρόσωπο της χθεσινής αναμέτρησης στην Λωζάνη. Εξιλεώθηκε ο Νιγηριανός κίπερ, «πιάνοντας» το πέναλτι με τα πόδια, που εκτέλεσε ο αρχηγός των Ελβετών στις καθυστερήσεις…
06/11 @ 08:52
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», εντός Νοεμβρίου, αναμένεται να αποφασίσει η Νομική Υπηρεσία, αν θα παραπέμψει ενώπιον της δικαιοσύνης τρεις σοβαρές υποθέσεις.
06/11 @ 08:40
O Mπρούνο Φελίπε συγχαίρει (στην φωτό) τον παίχτη που έβαλε το χρυσό γκολ στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ. Λογικό ήταν να ανακηρυχθεί πολυτιμότερος παίχτης της βραδιάς, ο άνθρωπος που το «κάρφωσε» στην ομάδα του Μαρσελίνιο!
06/11 @ 08:26
Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια των πρωταθλητών Κύπρου, στην Ληγκ Φέις της κορυφαίας διοργάνωσης, η εστία τους δεν παραβιάστηκε.
05/11 @ 12:52
O Κωνσταντίνος Μηνά, στην ψεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη στον Capital, υπογράμμισε ότι πιστεύει στον Ούγκο Μάρτινς.
BEST OF THEMASPORTS