Οι αντίπαλοι Κεραυνού και Ανόρθωσης

Οι αντίπαλοι Κεραυνού και Ανόρθωσης

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (8/8) η κλήρωση για την προκριματική φάση του FIBA Europe Cup, στο οποίο θα συμμετέχουν δύο Κυπριακές ομάδες.

Ο Κεραυνός, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον ένα όμιλο στην έδρα του, στο «Κώστας Παπαέλληνας» στον Στρόβολου, κληρώθηκε στον Ε’ όμιλο μαζί με την Feniks 2010 (Βόρεια Μακεδονία) και Rostock Seawolves (Γερμανία).

Η Ανόρθωσις θα αγωνιστεί στον Ζ’ όμιλο μαζί με τις Egis Kormend (Ουγγαρία) και Bnei Herzliya (Ισραήλ). O όμιλος θα πραγματοποιηθεί στη πόλη Κορμέντ της Ουγγαρίας.

Από τους πιο πάνω ομίλους, μία ομάδα θα προκριθεί στην τελική φάση του FIBA Europe Cup. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν από τις 2 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αργυρό μετάλλιο για τον Παύλος Κοντίδη στο Λος Άντζελες!

Νέο αργυρό μετάλλιο για τον Παύλος Κοντίδη στο Λος Άντζελες!

Στο Σαν Πέδρο του Λος Άντζελες, εκεί όπου το 2028 φιλοδοξεί να καταγράψει την έκτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Παύλος Κοντίδης πρόσθεσε άλλη μία επιτυχία στην καριέρα του, κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο στο Grand Slam του Λος Άντζελες.