Φώτης Μιλτιάδους

Στο κυριακάτικο φιλικό του Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα», κόντρα στην Πάφος FC, o Ντάνιελ Άντος αγωνίστηκε στα πρώτα 45 λεπτά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Αυστριακός κίπερ στην προετοιμασία είχε χάσει κάποια φιλικά, καθώς αντιμετώπιζε μυϊκό πρόβλημα. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι και στο 100%, ενώ με την πάροδο του χρόνο θα ανεβαίνει.

Παρ' όλα αυτά στο φιλικό με την Πάφος FC, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, με σωτήριες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο και έστειλε μηνύματα, αφού την ίδια ώρα στον Απόλλωνα βρίσκονται στο ψάξιμο για βασικό τερματοφύλακα.

Ο Άντος από την περσινή σεζόν, όταν βρισκόταν κατά από τα δοκάρια της Πάφου, έδειξε ότι διαθέτει καλά στοιχεία και μπορεί να αποτελέσει βασική επιλογή.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι λένε για Γιούρσεβιτς και Παρτίζαν...-ThemaSports
29/06 @ 21:58

Τι λένε για Γιούρσεβιτς και Παρτίζαν...

Σύμφωνα με ΜΜΕ στη Σερβία ο Μάριο Γιούρσεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν.

Κοντά σε Μαβίς Τσιμποτά-ThemaSports
29/06 @ 14:14

Κοντά σε Μαβίς Τσιμποτά

Την περίπτωση του Μαβίς Τσιμποτά αξιολόγησαν στον Απόλλωνα και βρίσκονται κοντά στο να τον εντάξουν στο ρόστερ των γαλάζιων σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα-ThemaSports
28/06 @ 13:47

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα

Ανακοινώθηκε στην πρωινή διάσκεψη Τύπου, τώρα είναι και επίσημο! Νέος προπονητής του Απόλλωνα και με τη... βούλα είναι από σήμερα (28/06) ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...-ThemaSports
28/06 @ 12:43

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...

Ο πρόεδρος του σωματείου Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής, απαντώντας σε ερώτηση συντάκτη της ιστοσελίδας μας για τη σύμβαση διαχείρισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας που υπέγραψε με το σωματείο, τόνισε ότι το ποσό δεν είναι στις 80.000 ευρώ, αλλά πολύ μεγαλύτερο.

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις-ThemaSports
28/06 @ 11:23

Απόλλων: Υπέγραψαν 4 παίκτες, αναμένουν 2 απαντήσεις

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους της εταιρείας του Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν τις υπογραφές τεσσάρων ποδοσφαιριστών!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ