Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Για το φιλικό με τον Απόλλωνα: «Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Ο προπονητής μας προσπάθησε να δώσει ένα επιθετικό πρόσωπο. Αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, με αρκετή δράση και ένταση. Μας έχει λείψει ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει στα τελευταία πρωταθλήματα, με δράση και απρόβλεπτα. Ας ευχηθούμε πως και το νέο πρωτάθλημα θα είναι έτσι, ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα».

Για τις ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών: «Ο Ρενάτο Γιοσίποβιτς είναι νεαρός τερματοφύλακας, είναι από τους παίκτες που θέλουμε να επενδύσουμε πάνω του. Είχαμε και τις προσθήκες των Τουμάσι, Μπότσκαϊ και Μάνγκα. Μαζεμένες ανακοινώσεις. Όπως είχαμε πει, δεν χρειαζόταν να ανησυχεί ο κόσμος, θα γίνουν μεταγραφές. Για επόμενες κινήσεις δεν μπορούμε να πούμε κάτι, αφού δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα».

Πόσες κινήσεις θα γίνουν ακόμα: «Θα κάνουμε τρεις κινήσεις ακόμα και ίσως κάποιους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν για τον κατάλογο Β’».

Για τα διαρκείας: «Έχουμε φτάσει στα 800 εισιτήρια διαρκείας και πιστεύουμε πως θα σπάσει το φράγμα των 1000 εισιτηρίων. Βοηθάει και η εικόνα της ομάδας στα φιλικά, η μεταγραφικές κινήσεις και γενικότερα οι κινήσεις που ωθούν τον κόσμο μας. Θέλω να τονίσω πως δεν δίνονται μεγάλα ποσά σε παίκτες, όμως εκεί που θα χρειαστεί, αν χρειαστεί, θα γίνει υπέρβαση».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου! -ThemaSports
20/05 @ 09:05

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου!

Δεν χορταίνουν στην Πάφο και απολαμβάνουν δεόντως τις στιγμές χαράς που τους προκάλεσε η κατάκτηση του κυπέλλου κόκα-κόλα. Συμβαίνει αυτό, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που για πρώτη φορά ζει τον… πυρετό της δόξας και της καταξίωσης.

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε! -ThemaSports
20/05 @ 08:37

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε!

O Βλατ Nτράγκομιρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης του τελικού. Έβαλε το δεύτερο γκολ ο Ρουμάνος χαφ, το οποίο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Πάφου στον τελικό με την Ομόνοια.

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ