Το ύψος του χρέους, η συμβολή του Κιρζη και τα περί «συμπαίκτη»...
Πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της εταιρείας του Απόλλωνα, η οποία έγινε στο στάδιο «Αλφαμέγα».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τέλος στα σενάρια περί πώλησης του Μοχάμεντ Σαλάχ σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έβαλε ο ατζέντης του Αιγύπτιου φορ.
Η Αλ Ιτιχάντ είχε προσεγγίσει τους εκπροσώπους του άσου της Λίβερπουλ για μία επικερδή συμφωνία. Ωστόσο ο ατζέντης του παίκτη, Ραμί Αμπάς, μέσα από το twitter απέκλεισε κατηγορηματικά την πιθανότητα ο Αιγύπτιος να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή, επιμένοντας πως ο επιθετικός παραμένει αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ.
«Αν σκεφτόμασταν να φύγουμε από τη Λίβερπουλ, δεν θα είχαμε ανανεώσει το συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Σαλάχ παραμένει αφοσιωμένος στην ομάδα», ξεκαθάρισε.
sport-fm.gr