ΧΑΜΟΣ στα Playoffs ανόδου, άγριο ξύλο στα επίσημα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Χαοτικές σκηνές στα επίσημα του γηπέδου της Παλέρμο κατά τη διάρκεια της ρεβάνς των ημιτελικών των Playoffs ανόδου προς τη Serie A!




Ο Κροάτης στόπερ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λειψία έναντι 90 εκατ. ευρώ, είναι δεδομένο πως προορίζεται για βασικός στο κέντρο της άμυνας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Συν τοις άλλοις, η παρουσία του επίσης βασικού και αναντικατάστατου Ρούμπεν Ντίας, αλλά και ο μειωμένος χρόνος συμμετοχής του Ισπανού κατά την περσινή σεζόν συγκριτικά με τις προηγούμενες, καθιστούν το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Έτιχαντ» ακόμα πιθανότερο.
Η Mirror αναφέρει επίσης ότι οι Άρσεναλ, Τότεναμ και Άστον Βίλα έχουν στα ραντάρ τους τον Λαπόρτ, με τη Σίτι πιθανότατα να συναινέσει στην πώλησή του με ένα ποσό της τάξης των 35 εκατ. ευρώ.
Την προηγούμενη σεζόν, ο 29χρονος κατέγραψε 24 συμμετοχές με τους «πολίτες» σε όλες τις διοργανώσεις.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις