Ζάλη και παράνοια: Η Μπάγερν δίνει στον Κέϊν 29 εκ. ευρώ τον χρόνο!

Ζάλη και παράνοια: Η Μπάγερν δίνει στον Κέϊν 29 εκ. ευρώ τον χρόνο!

Ίλιγγο προκαλεί το ποσό που δίνει η Μπάγερν στον Χάρι Κέιν ως ετήσιες απολαβές.

Το... σίριαλ που αφορά στην μεταγραφή του Χάρι Κέϊν από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου, πλησιάζει στο τέλος του, καθώς είτε οι Λονδρέζοι θα δεχθούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ με επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων, είτε ο κορυφαίος Αγγλος επιθετικός θα παραμείνει στα «σπιρούνια».

Σύμφωνα μάλιστα με το «Athletic», οι Βαυαροί προσφέρουν στον Κέϊν ετήσιες απολαβές ύψους 29 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή τα διπλάσια απ΄ αυτά που εισπράττει κάθε χρόνο από την Τότεναμ.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ότι μπορεί η Άρσεναλ για να χάσει και τον φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν, θα φέρει εις πέρας την τεράστια προσπάθεια της, αφού πολύ δύσκολα πλέον δεν θα κατορθώσει αυτό που πριν μερικές αγωνιστικές φάνταζε ως ακατόρθωτο, να... δωρίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι!