Themasports

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει γράψει ιστορία, έχοντας σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο. Ακόμα και με τα... γεννητικά του όργανα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

H Αλ Νασρ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 κόντρα στην Ζαμάλεκ για το Κύπελλο Πρωταθλητριών Αραβικών Συλλόγων, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει γι' ακόμη μία φορά δίχτυα.

Ο Γκιλάν Κονάν έβγαλε τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή εκεί όπου περίμενε ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας για να κάνει την κεφαλιά με εντυπωσιακό άλμα και να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Αυτό ήταν το 840ο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην πλούσια καριέρα του, το δεύτερο στα τρία τελευταία παιχνίδια αυτή τη σεζόν και το 16ο σε 22 παιχνίδια για την Αλ Νασρ.

Αυτό όμως που αξίζει ιδιαίτερη αναφορά είναι ότι ο «CR7» έχει πετύχει συνολικά 300 γκολ χωρίς το δεξί του πόδι, δηλαδή το καλό του.

Συγκεκριμένα, έχει σκοράρει 154 με το αριστερό πόδι, 144 με το κεφάλι, ένα με το μπράτσο κι ένα ακόμη γκολ με το... πέος. Αυτό το γκολ ήταν σε έναν αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα στην πρώτη θητεία του Πορτογάλου αστέρα στους «κόκκινους διαβόλους».

Επειτα από μια σέντρα από τον συμπαίκτη του Όουεν Χάργκρειβς, η μπάλα προσγειώθηκε στο Κριστιάνο ρονάλντο, ο οποίος με τη βοήθεια του γεννητικού του οργάνου έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Πηγή: sportal.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Νάπολι προχωράει τις συζητήσεις για την ανανέωση του Κβαρατσχέλια-ThemaSports
11/05 @ 13:20

Η Νάπολι προχωράει τις συζητήσεις για την ανανέωση του Κβαρατσχέλια

Η Νάπολι και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλουν διακαώς την παραμονή του Κβίτσα Κβαρατσχέλια και τις επόμενες εβδομάδες θα επιταχυνθούν οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το "πριμ" του Φάμπρεγας μετά την άνοδο της Κόμο στη Serie A: "Θέλετε να πάτε στην Ίμπιζα;"-ThemaSports
11/05 @ 12:45

Το "πριμ" του Φάμπρεγας μετά την άνοδο της Κόμο στη Serie A: "Θέλετε να πάτε στην Ίμπιζα;"

Ο Σεσκ Φάμπρεγας ήταν εκ των αρχιτεκτόνων για την άνοδο της Κόμο στην Serie A και υποσχέθηκε ταξίδι στην Ίμπιζα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Παρί: Πόσα χρήματα εξοικονομεί από την αποχώρηση του Εμπαπέ-ThemaSports
11/05 @ 11:45

Παρί: Πόσα χρήματα εξοικονομεί από την αποχώρηση του Εμπαπέ

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Παρί εξοικονομεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό από την μη ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ με τους Παριζιάνους.

Φροζινόνε - Ίντερ 0-5: Οι νερατζούρι έκαναν πάρτι και έβαλαν δύσκολα στην προσπάθεια παραμονής των γηπεδούχων-ThemaSports
11/05 @ 00:01

Φροζινόνε - Ίντερ 0-5: Οι νερατζούρι έκαναν πάρτι και έβαλαν δύσκολα στην προσπάθεια παραμονής των γηπεδούχων

Η Ίντερ πάτησε γκάζι μετά το 60' και έκανε πάρτι με 5-0 στην έδρα της Φροζινόνε για την 36η αγωνιστική της Serie A, αποτέλεσμα που έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή.

Serie A: Μεγάλη στιγμή για την Κόμο των... Ιωάννου, Ανρί, Φάμπρεγας και Γουάιζ!-ThemaSports
10/05 @ 23:36

Serie A: Μεγάλη στιγμή για την Κόμο των... Ιωάννου, Ανρί, Φάμπρεγας και Γουάιζ!

Η Κόμο του συμπατριώτη μας, Νικόλα Ιωάννου, επέστρεψε στη Serie A έπειτα από δύο δεκαετίες, χάρη στην ισοπαλία με την Κοζέντζα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν της Serie B.

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Πότε θα ανακοινωθεί η μεγάλη μεταγραφή του Εμπαπέ!-ThemaSports
10/05 @ 23:47

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Πότε θα ανακοινωθεί η μεγάλη μεταγραφή του Εμπαπέ!

H Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει βρει σε όλα με τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά θα ανακοινώσει τη συμφωνία μαζί του μετά το σπουδαίο ματς με την Ντόρτμουντ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ