Οι μέρες και ώρες των αγώνων των κυπριακών ομάδων που αγωνίζονται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Όπως ενημέρωσε η UEFA, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί (Τετάρτη 09/08) τη Μακάμπι στις 20:00.
Η Ομόνοια θα αναμετρηθεί (Πέμπτη, 10/08) με την Μίντιλαντ στο ΓΣΠ στις 19:00, ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ντίλα στις 20:00.
Στο Ισραήλ η ΑΕΚ θα αγωνιστεί την Πέμπτη 17/08 στις 20:00, την ίδια μέρα και ώρα ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τους Γεωργιανούς στο ΓΣΠ, ενώ στις 20:45 η Ομόνοια θα φιλοξενηθεί από την Μίντιλαντ στη Δανία.
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/02 @ 21:12
Με τέρμα του Σουλέ στο πρώτο ημίχρονο, η Ρόμα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Πάρμα και συνέχισε την καλή της πορεία στη Serie A.
16/02 @ 20:12
O Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στον Βόλο αλλά, έδειξε… σφυγμό κόντρα σε «πρέπει» και προβλήματα, νίκησε και παρέμεινε στο «κόλπο» για το πρωτάθλημα.
16/02 @ 16:23
Δείτε τις επιλογές του Ρουί Βιτόρια για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ματς τον Βόλο, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που ξεκινάει σε σχεδόν μια ώρα, στο ΟΑΚΑ.
15/02 @ 21:24
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης Μάουρο Καμορανέζι μετά το ματς με τον Άρη.
14/02 @ 21:45
Δείτε τα στιγμιότυπα από την νίκη της Νέας Σαλαμίνας με 2-1 επί της Καρμιώτισσας.
14/02 @ 18:37
Η επιστροφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα είναι αρκετά πιθανό να συμβεί, αλλά εξαρτάται από δύο όρους.
BEST OF THEMASPORTS