Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα της ομάδας του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Ράκοβ: «Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, είναι η πρωταθλήτρια Πολωνίας με πολυετή ιστορία και μια πορεία παράλληλη με του Άρη, γιατί όταν επέστρεψε στην Α’ Κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας της, έγινε μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις, παίρνοντας δύο κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ και πέρσι το πρώτο της πρωτάθλημα όπως εμείς. Το τεχνικό επιτελείο θα κάνει φύλλο και φτερό τον αντίπαλο, για να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για τις διπλές αναμετρήσεις. Χθες άτομο του τιμ παρακολούθησε τον αγώνα της με την Καραμπάχ. Η ομάδα πετά για Λετονία, καθαρά για τις καιρικές συνθήκες που θα είναι παρόμοιες με αυτές που θα αντιμετωπίσουμε στην Πολωνία. Και από εκεί θα πετάξει για Πολωνία η αποστολή για τον αγώνα».

Για τους οπαδούς: «Θα δούμε πόσα εισιτήρια θα έχουμε στη διάθεση μας. Δεν θα υπάρχει κάτι οργανωμένο. Θα είναι χαρά μας να έχουμε στο πλευρό μας φίλους της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά: «Να χτυπήσουμε ξύλο, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αποθεραπεύτηκαν και οι παίκτες που είχαν κάποια μικροπροβλήματα και είναι καθαρά στην ευχέρεια του προπονητή να επιλέξει τη λίστα».

Για το πότε θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός: «Στις 15 Αυγούστου στις 20:00 στο Άλφαμέγα».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες του Άρη: «Ανεπίσημες προτάσεις υπάρχουν, αλλά δεν μπαίνουμε στη διαδικασία για τέτοιες. Όταν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση, θα το μεταφέρουμε. Όντως φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Μπαμπίκα, αλλά καμιά επίσημη πρόταση. Είναι πολλά τα βλέμματα στραμμένα σε παίκτες που παίζουν προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και σαφώς αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο».

Για τις αμυντικές αδυναμίες: «Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την άμυνα και θεωρούμε ότι θα είναι πολύ πιο σφιχτή στη συνέχεια».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ