Πορόσο, Αλεξανδρόπουλος, Ελ Καμπί και τώρα… εξτρέμ ο Ολυμπιακός.
Πολύ ζωηρή ήταν μεταγραφικά η Τετάρτη για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι σφράγισαν την απόκτηση στόπερ, ανακοινώνοντας τον Πορόσο, ενώ έκαναν κίνηση ματ με τον Αλεξανδρόπουλο, τον οποίο αποκτούν δανεικό με οψιόν από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και δείχνουν έτοιμοι να κλείσουν και τον Μαροκινό επιθετικό.
Αφού δίνουν μάχη για να τον κλείσουν και οι εξελίξεις αναμένονται από στιγμή σε στιγμή...
Παράλληλα, κινούνται για να καλύψουν τα κενά στα εξτρέμ, έπειτα και από το «ναυάγιο» με τον Κένεντι. Ένας παίκτης, ο οποίος παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα είναι ο Ντε Φρούτος, με τη Λεβάντε να ζητάει 7 εκατ. ευρώ και ένα όνομα το οποίο «παίζει» από χτες είναι του Μαρκίνιος της Άρσεναλ, το οποίο ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από ρεπορτάζ Άγγλου δημοσιογράφου.
Σύμμαχος για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση του Ντε Φρούτος είναι το γεγονός ότι ο 26χρονος άσος δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τα «βατράχια» στη Segunda Division. Το πλάνο των Πειραιωτών είναι να προσθέσουν στο δυναμικό τους δύο ακραίους. Έναν δεξιοπόδαρο και έναν αριστεροπόδαρο.
Με προπόνηση που έγινε σήμερα (11/11) στο προπονητικό κέντρο του Άρη στη Λεμεσό, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Κύπρου για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (15/11, 19:00) με αντίπαλο την Αυστρία στο στάδιο «Αλφαμέγα», για τα προκριματικά του Mundial 2026.
Στην καθιερωμένη ανάλυση των φάσεων προχώρησε ο Στεφάν Λανουά, με τον Γάλλο να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να πάρει το δεύτερο πέναλτι κόντρα στην Κηφισιά, ενώ σωστά ακυρώθηκαν τα δύο γκολ της ΑΕΚ ενάντια στον ΟΦΗ.
Ο Ολυμπιακός πάτησε κορυφή στη βαθμολογία και τα νούμερά του σε σχέση με το αντίστοιχο σημείο της περασμένης σεζόν, δείχνουν την βελτίωση που έχουν σε κάθε τομέα.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πέτυχε (ξανά) ένα υπέροχο γκολ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο να τον χειροκροτούν για την εξαιρετική του ενέργεια.
Ο Παναθηναϊκός με τρομερή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και πολλές αντοχές όταν έπρεπε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του, επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και έστειλε μήνυμα προς όλους στο πρωτάθλημα!