Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, την επομένη της νέας νίκης επί της Μπάτε, που έδωσε στην ομάδα της Λεμεσού, την πρόκριση για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω με την τραγική είδηση για τον Αντώνη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Ελπίζω να πρόλαβε να ακούσει την αναφορά του προπονητή μας. Γνωρίζοντας τον χρόνια ξέρω πως θα τον έκανε να νιώσει καλύτερα».

Για την πρόκριση και την εξασφάλιση της συμμετοχής του Άρη σε ομίλους: «Η αλήθεια είναι πως καταφέραμε να γράψουμε ιστορία και στην Ευρώπη. Για να είμαι ειλικρινής, τα τελευταία δυο χρόνια έχουμε τη χαρά να ζούμε μεγάλες στιγμές. Έχουμε 100 χρόνια ζωής, αλλά οι επιτυχίες έρχονται τώρα μαζεμένες. Υπήρχε μεγάλη χαρά στα αποδυτήρια. Όμως πλέον η προσοχή όλων είναι στα επόμενα παιχνίδια. Ήδη υπάρχει προπόνηση γι’ αυτούς που δεν αγωνίστηκαν. Έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμη πιο ψηλά και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για τις δύο ευρείες νίκες: «Η Μπάτε είναι μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Έφθασε τις 160 συμμετοχές στην Ευρώπη, εν αντίθεση με εμάς που ήταν μόλις το τέταρτο μας παιχνίδι. Βέβαια σαφώς και δεν είναι η ομάδα του 13-14-15 που προκρίθηκε σε ομίλους του Champions League. Δείξαμε πως ήμασταν ανώτεροι από την Μπάτε και αυτό που μένει να δούμε, είναι αν αυτή η ικανότητα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο, είναι ικανή να μας φέρει μεγαλύτερες επιτυχίες».

Για το γεγονός πως η ομάδα δέχθηκε πέντε τέρματα: «Είναι κάτι που θέλουμε να διορθώσουμε. Δεν μας αρέσει το στατιστικό αυτό. Δεχθήκαμε πέντε τέρματα σε δύο παιχνίδια και είναι ένας τομέας στον οποίο θέλουμε να βελτιωθούμε».

Για την Καραμπάχ και την Ράκοβ: «Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες. Οι ομάδες που θα βρίσκουμε στο διάβα μας θα είναι πρωταθλήτριες. Μιλάμε για τις πρωταθλήτριες του Αζερμπαϊτζάν και της Πολωνίας. Η προσπάθεια είναι να υπάρχουν άνθρωποι στο αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων, για να αξιολογήσουν και να μελετήσουν τις ομάδες».

Για το πότε θα επιστρέψει Κύπρο η αποστολή: «Η αποστολή θα παραμείνει στη Βουδαπέστη για σήμερα και αύριο θα αναχωρήσει. Αυτό έχει να κάνει και με τον επόμενο αντίπαλο. Η πρόθεση μας είναι αν η αντίπαλος μας είναι η Ράκοβ, να πάμε Πολωνία απευθείας και να συνεχίσουμε εκεί την προετοιμασία, μιας και υπάρχουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Αν είναι το Αζερμπαϊτζάν, τότε θα επιστρέψουμε Κύπρο και θα πάμε ύστερα εκεί».

Για τα μεταγραφικά: «Θα υπάρξει ενίσχυση. Ο αριθμός των αγώνων μας αυξάνεται σημαντικά, καθώς θα έχουμε τουλάχιστον έξι αγώνες επιπλέον σε ομίλους. Γι’ αυτό ακριβώς θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα, ώστε να μπορεί να γίνει το ροτέισιον. Θα προχωρήσουμε σε 2-3 μεταγραφές. Η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει σε αυτό. Θέλω να πιστεύω πως ίσως και τις επόμενες ώρες να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την επόμενη κίνηση μας. Μιλούμε για μεσοεπιθετική ενίσχυση για κατάλογο Α και Β».

Για το αν θα επιστρέψει ο Κακόριν: «Θα δούμε. Είναι άμεσα συνυφασμένο με την Φιορεντίνα το θέμα αυτό, αν είναι στα πλάνα της ή όχι».

Για τον Μπάντζι: «Ακούμε διάφορα σχόλια, κάποια είναι κακεντρεχή και άλλα θαυμασμού. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, απλά θα πω το εξής. Αν ο Άρης ή η κάθε ομάδα είχε κάτι μεμπτό με κάποια κίνηση, δεν θα έβγαινε να μιλήσει με ποσά. Ο Μπάντζι αγωνίστηκε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής Κ20, ήταν ο κορυφαίος και δεν δέχθηκε ούτε τέρμα. Η ομάδα του Κατάρ έψαχνε ύστερα ένα τερματοφύλακα από την Αφρική και κατέληξαν στον Μπαντζί. Θέλω να σταθώ στο σκάουτινγκ και στο ρόλο του. Αυτός είναι. Επειδή δεν ξέραμε τον Μπαντζί, δεν σημαίνει πως δεν έχει προοπτικές».

Για τον Μπαμπίκα: «Επίσημα δεν έχουμε πρόταση. Ανεπίσημα έγιναν κρούσεις, όμως θα πρέπει όποιος θέλει, να έρθει μέσα από την επίσημη οδό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο-ThemaSports
18/05 @ 23:01

Άρης: Έστειλε συγχαρήτηρια στην Πάφο

Ο Άρης έστειλε τα συγχαρητήρια του στην Πάφο, για την κατάκτηση του 1ου Κυπέλλου στην ιστορία της.

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
16/05 @ 19:12

Τη μερίδα του λέοντος ο Ολυμπιακός!

Ένα ποσό 100 χιλιάδων ευρώ, θα καταβάλει ο Άρης για «τροφεία» για εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Αναστάσιου Πισιήα.

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»-ThemaSports
16/05 @ 12:51

Τι απάντησε ο Κβιλιτάϊα στο ερώτημα αν… «πρασινίζει»

Ο Γιόργκι Κβιλιτάια ήταν από τις πιο «hot» παρουσίες της βραδιάς, στην καθιερωμένη εκδήλωση των βραβείων του ΠΑΣΠ, που έγινε χθες βράδυ στο «Μόντε Καπούτο» στην Λεμεσό. Όχι τόσο γιατί πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα στο νησί, όσο για τα δημοσιεύματα ότι αλλάζει ομάδα και πόλη με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ-ThemaSports
16/05 @ 12:18

Παπαδόπουλος: «Άρχισαν οι διαδικασίες για Κυπροποίηση του Μπράουν» - Τι είπε για Κβιλιτάια, μπάτζετ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

ΕΥΡΩΠΗ;-ThemaSports
17/05 @ 15:55

ΕΥΡΩΠΗ;

Η ομάδα που μας εκπροσώπησε στην Ευρώπη στους ομίλους την σεζόν 2023/24 κινδυνεύει να μείνει... εκτός.

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»-ThemaSports
13/05 @ 11:10

«Η χρονιά ήταν πετυχημένη, παίκτης που νομίζω ότι η κάθε ομάδα θα ήθελε»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ