Ήρθε Κύπρο για απευθείας επαφές με τη διοίκηση του Απόλλωνα

Ήρθε Κύπρο για απευθείας επαφές με τη διοίκηση του Απόλλωνα

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Άγγλος τερματοφύλακας, Τζο Λάμλεϊ, ο οποίος είναι ο... εκλεκτός των Μάκη Παπαϊωάννου και Μπογκτάν Αντόνε για τον «άσο», αφού ο Ντάνιελ Άντος αναμένεται - εκτός απροόπτου - να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Λάμλεϊ ήρθε για απευθείας επαφές με τη διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας και αν προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε θα γίνει... κάτοικος Κολοσσίου!

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 28χρονος κίπερ αγωνίστηκε στη Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Ρέντινγκ ως δανεικός από τη Μίντλεσπρο, καταγράφοντας 41 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε αρκετές Αγγλικές ομάδες.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού»

Πινέδα: «Μου λένε να πάω στην ομάδα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού»

Για την ΑΕΚ, τη ζωή στην Αθήνα, τον Ματίας Αλμέιδα και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ μίλησε στο ντοκιμαντέρ του Claro Sports ο Ορμπελίν Πινέδα.