Ουκρανοί δημοσιογράφοι: «Η Ντνίπρο ετοιμάζει διαμαρτυρία στην UEFA για τον δηλητηριασμό των ποδοσφαιριστών της»

Ουκρανοί δημοσιογράφοι: «Η Ντνίπρο ετοιμάζει διαμαρτυρία στην UEFA για τον δηλητηριασμό των ποδοσφαιριστών της»

Σε διαμαρτυρία στην UEFA προχωρά η Ντνίπρο, σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράστηκαν Ουκρανοί δημοσιογράφοι στο Telegram.

Λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ντνίπρο (1/8, 20:30), οι άνθρωποι της ουκρανικής ομάδας είναι σύμφωνα με το κανάλι TaToTake, το οποίο διαχειρίζονται οι δημοσιογράφοι Μιχάιλο Σπιβακόβσκι - Ρομπέρτο Μοράλες, έτοιμοι να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία στην UEFA γι' αυτό που χαρακτηρίζουν δηλητηριασμό 15 μελών της.

Το συγκεκριμένο κανάλι ενημέρωσε μέσω Telegram πως "η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί για ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα, για κάκιστη οργάνωση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών της. Η Ντνίπρο κατανάλωσε νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας η μισή ομάδα να αισθανθεί συμπτώματα δηλητηρίασης. Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΜΠΕΡΓΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, στο δεύτερο δεν παίξαμε το ίδιο»

ΜΠΕΡΓΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η καλύτερη ομάδα, στο δεύτερο δεν παίξαμε το ίδιο»

Δείτε τι δήλωσε στον Alpha Κύπρου ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του αγώνα για το Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Πάφο που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα».