Τοποθετήθηκε για τη μεταγραφή Πίττα στην ΑΙΚ ο Χένινγκ Μπεργκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά τη νίκη της ΑΙΚ επί της Σίριους τη Δευτέρα ο Νορβηγός κόουτς ερωτήθηκε για τη μεταγραφή του Πίττα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Άλλωστε τον ξέρει πολύ καλά αφού στο κυπριακό πρωτάθλημα τον είχε ως αντίπαλο για μια 4ετία σχεδόν.

Μάλιστα γίνεται αρκετός λόγος για το πως θα χρησιμοποιεί τους επιθετικούς του αφού από τη μέρα που πήγε στην ΑΙΚ παίζει με δίδυμο μπροστά. Ιδιαίτερη αναφορά στα ρεπορτάζ για την ΑΙΚ γίνεται για τον Τζον Γκουϊντέτι, ο οποίος δεν είχε καλή παρουσία στο ματς με τη Σίριους και γενικά δεν σκοράρει.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Πίττα:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε τον Πίττα στο ρόστερ μας. Είναι ένας καλός φορ που έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει και έχει προσόντα που χρειαζόμαστε στην ομάδα» είπε ο Μπεργκ στο Fotbollskanalen στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Για το πως θα χρησιμοποιεί τους επιθετικούς του μετά την έλευση Πίττα: «Θα δούμε πως θα είναι η επιθετική μας γραμμή. Ποιος θα παίζει μαζί του και πώς θα το κάνουμε, θα πρέπει να το δούμε πιο προσεκτικά στο μέλλον. Αλλά το να φέρουμε έναν έμπειρο σκόρερ είναι προφανώς καλό για εμάς στην κατάστασή μας. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό και νομίζω ότι είναι καλό για όλους στην ομάδα, να φέρουμε έναν άλλο παίκτη με ποιότητα που μπορεί να βοηθήσει όλους και να κάνει την ομάδα καλύτερη συνολικά».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Αυτό θέλουν από τον Σαγκάλ…-ThemaSports
10/05 @ 15:20

Απόλλων: Αυτό θέλουν από τον Σαγκάλ…

Στον Απόλλωνα περίμεναν πολύ περισσότερα από τον Άνχελο Σαγκάλ την φετινή περίοδο.

Μπαίνουν στην πρίζα για νέες πηγές εσόδων… -ThemaSports
10/05 @ 10:23

Μπαίνουν στην πρίζα για νέες πηγές εσόδων…

Περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ (2,925) ήταν το έλλειμα της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα, μέχρι το τέλος του 2023. Εννοείται, ότι το έλλειμμα για την τρέχουσα σεζόν θα αυξηθεί, μέχρι την 31η Μαίου. Το χρέος, σύμφωνα με τις αναλυτική κατάσταση που δημοσιεύτηκε χθες στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, έχει πάει στα 16,8 εκατομμύρια ευρώ.

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ