Πρωινό στο... γήπεδο για Όλτρα και τους παίκτες της ΑΕΚ - Στόχος να «τελειώσουν» την Τορπέντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρωινό στο... γήπεδο για Όλτρα και τους παίκτες της ΑΕΚ - Στόχος να «τελειώσουν» την Τορπέντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό με την Τορπέντο.

Η ομάδα της Λάρνακας μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-2 θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση για τον Γ' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν με πρωινή προπόνηση και πλέον μοναδικός στόχος είναι να ντουμπλάρουν τις νίκες κόντρα στους Λευκορώσους και μπροστά στο κοινό τους στην Αρένα.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

6 πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να κάνετε στο σπίτι όταν κάνει πολύ κρύο

6 πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να κάνετε στο σπίτι όταν κάνει πολύ κρύο

Ο χειμώνας έχει εγκατασταθεί σε όλη τη χώρα, φέρνοντας μαζί του κρύο και παγωμένες θερμοκρασίες. Για να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, ας δούμε πώς να αποφύγουμε τα πιο συνηθισμένα λάθη. Από κακές συνήθειες μέχρι παρανοήσεις, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ένα υγιές και φιλόξενο εσωτερικό.