Η παράταξη «Αθήνα Ψηλά», επικεφαλής της οποίας είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, ανακοίνωσε τα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Αθηναίων, ως δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κι η μεγάλη έκπληξη έρχεται από ένα παλιό... κανόνι του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο λόγος για τον Κριστόφ Βαζέχα που είναι ένα από τα 351 πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο αποτελούν «καθρέφτη» της πραγματικής Αθήνας και της ανθρωπογεωγραφίας της. 

Πολίτες από τις 129 γειτονιές της, διαφορετικών γενεών και ηλικιών, επαγγελμάτων και ενδιαφερόντων. Τουλάχιστον ένας από κάθε γειτονιά. Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, άνθρωποι ενεργοί, με βιωματικό αποτύπωμα στην πόλη μας. Αθηναίες και Αθηναίοι που υπηρετούν και εκφράζουν την Κοινωνία των Πολιτών.

Μία παράταξη ανοιχτή, υπερκομματική και συμπεριληπτική με στελέχη που ενώθηκαν σε αυτήν από άλλες δημοτικές παρατάξεις. Στελέχη με αναγνωρισμένη δράση και προσφορά στον δήμο και με σημαντική εμπειρία στο πεδίο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στον συνδυασμό του Κ. Μπακογιάννη για να εργαστούν από κοινού για την Αθήνα.

Σε δήλωσή του ο κ. Μπακογιάννης αναφέρει: «Η πιο σημαντική ομάδα είναι αυτή που θέλει και ξέρει να αγωνίζεται για την πόλη μας. Παρουσιάζουμε ένα ψηφοδέλτιο που εκφράζει και αντιπροσωπεύει ολόκληρη την Αθήνα. Ολόκληρη την κοινωνία. Νέα πρόσωπα που συμβολίζουν ατομικές μάχες, αλλά και συλλογικούς αγώνες. Δίπλα και μαζί με τα παλαιότερα στελέχη του συνδυασμού που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα. Είμαι ευτυχής για τη συστράτευση στον κοινό μας στόχο: Να δουλέψουμε για μία Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε».

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!-ThemaSports
02/07 @ 21:48

Επίτιμος... Διδάκτωρ στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτωρ του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης.

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα -ThemaSports
02/07 @ 19:10

Ανακοίνωσε την επιστροφή του Ουάρντα

Η τρίτη θητεία του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο είναι πλέον επίσημη.

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
02/07 @ 18:13

Ανακοίνωσε Αναγνωστόπουλο ο Ολυμπιακός!

Τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, που έμεινε ελεύθερος από την Κηφισιά, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

ΑΕΚ, μεταγραφές: Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027-ThemaSports
02/07 @ 17:54

ΑΕΚ, μεταγραφές: Υπέγραψε ο Μπρινιόλι έως το 2027

Στην ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός κίπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του και μεταβαίνει άμεσα στην Ολλανδία.

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028-ThemaSports
02/07 @ 17:54

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ο Παπέ Σισέ κι επίσημα στους κιτρινόμαυρους 2028

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Παπέ Σισέ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!-ThemaSports
01/07 @ 23:41

Στο «κόλπο» για Πέτκοβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με κροατική ιστοσελίδα!

Η περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα germanijak.hr.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ