Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τα φιλικά: «Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Κάναμε αυτά τα πολύ δυνατά φιλικά για να έχει την πολυτέλεια ο προπονητής μας να κάνει τις δοκιμές του. Μέσα από δυνατά φιλικά βλέπουμε την πραγματικότητα και που πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε άλλα δύο φιλικά, με την Ουνιόν και την Χάιντενχαϊμ πριν έρθουμε στην Κύπρο για το τεστ με τον Απόλλωνα».

Για την ενίσχυση: «Θεωρώ πως πήγαμε αρκετά καλά, έμεινε ο βασικός κορμός άρα η ομάδα παρουσιάζεται αρκετά δεμένη, όμως σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις και αδυναμίες. Θα κάνουμε περίπου 4-5 κινήσεις. Θέλουμε αριστερό μπακ και άλλες μεταγραφές σε όλες τις γραμμές. Παίρνουμε όλο το χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας για να βρούμε κάποιες καλές επιλογές, χωρίς να σημαίνει πως θα πρόκειται για φανταχτερά ονόματα, αλλά για παίκτες ουσίας και ποιότητας».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Πέρσι τερματίσαμε στην καλύτερη μας θέση ως Πάφος, όμως φέτος θέλουμε να πάμε ψηλότερα. Κοιτώντας τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα βλέπουμε πως είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Δεν είναι όπως παλιά που ξέραμε περίπου ποιες θα πάνε για τον τίτλο και ποιες θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, είναι απαιτητικό και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι αφού έχουμε βάλει πιο ψηλά τον πήχη».

Για τον Τουμάσι και τον Μπότσκαϊ: «Έχουν ακουστεί ονόματα, όμως πολιτική μας είναι να μην σχολιάζουμε όταν δεν έχουμε υπογραφές. Είμαστε κοντά σε κάποιους παίκτες και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις. Να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή»

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρσέδο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε ιστορία»-ThemaSports
17/05 @ 10:20

Καρσέδο: «Θα κάνουμε τα πάντα για να γράψουμε ιστορία»

Ως συνεργάτης του ενός εκ των κορυφαίων Ισπανών προπονητών, του  Ουνάι Έμερι, ο προπονητής της Πάφος F.C. Χουάν Κάρλος Καρσέδο ευτύχησε να ζήσει μεγάλες ποδοσφαιρικές επιτυχίες με αποκορύφωμα την κατάκτηση τριών τροπαίων του UEFA Europa League καθώς και το Πρωτάθλημα Γαλλίας με την Παρί Σεντ Ζερμέν.

Θα είναι ο πρώτος του τίτλος!-ThemaSports
16/05 @ 22:30

Θα είναι ο πρώτος του τίτλος!

Σαν βοηθός έχει πολλούς τίτλους αλλά σαν πρώτος προπονητής θέλει τον πρώτο

Με μια φωνή οι Παφίτες (Βίντεο)-ThemaSports
16/05 @ 21:30

Με μια φωνή οι Παφίτες (Βίντεο)

Πολύ όμορφο βίντεο ενόψει τελικού από την Πάφο

ΠΑΦΟΣ FC: «Ψάχνουμε άτομα να εμφανιστούν στην ταινία μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 15:11

ΠΑΦΟΣ FC: «Ψάχνουμε άτομα να εμφανιστούν στην ταινία μας»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάρτηση από την Πάφος FC η οποία ψάχνει άτομα να εμφανιστούν στην ταινία που ετοιμάζει και βάζει κάποια κριτήρια για το ποιοι μπορούν να παίξουν σε αυτή.

ΕΠΙΚΟ κάλεσμα Μιχάλη Σοφοκλέους: «Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και η καλύτερη Πάφος ας κερδίσει»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 08:42

ΕΠΙΚΟ κάλεσμα Μιχάλη Σοφοκλέους: «Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες και η καλύτερη Πάφος ας κερδίσει»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής, Μιχάλης Σοφοκλέους, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της Πάφου μέσω της επίσημης σελίδας της Παφιακής ομάδας, για τον Σαββατιάτικο (18/05, 20:00) τελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

ΖΑΙΡΟ στο {TS}: «Πολύ ξεχωριστό βραβείο - Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο στην Πάφο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 20:46

ΖΑΙΡΟ στο {TS}: «Πολύ ξεχωριστό βραβείο - Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο στην Πάφο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Ζάιρο Ντα Σίλβα, ο οποίος θα παραλάβει στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024, το βραβείο για την ανάδειξη του σε πρώτο σκόρερ στο Α' γκρουπ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ