Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Άρη
Την τελευταία πνοή του σε ηλικία 50 ετών άφησε ο Άντε Γκργκούρεβιτς, πρώην παίκτης των ΑΕΚ και Άρη.




«Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση, ανυπομονούμε για τον αγώνα. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι παιχνίδι αναγνώρισης για τη ρεβάνς και από τις δύο ομάδες».
Είναι πλεονέκτημα που είναι σε ουδέτερη έδρα;
«Πρέπει να παίξουμε με τον τρόπο μας και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς που δεν θα έχουμε οπαδούς γιατί η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλούς. Εμείς θα αγωνιστούμε όπως πρέπει».
Είναι πλεονέκτημα ότι έχει περισσότερα παιχνίδια από την ΑΕΚ;
«Ήταν ένα μικρό διάλειμμα για την ΑΕΚ. Οι νεοφερμένοι είχαν την ευκαιρία όμως να προσαρμουστούν, δεν θεωρώ ότι θα είναι πρόβλημα για την αντίπαλο αυτό».
Υπήρξε ενημέρωση από τον Αλεξέι Σπιλέφσκι για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ;
«Ναι υπήρξε επικοινωνία με τον κύριο Σπιλέφσκι. Μιλήσαμε για διάφορα πράγματα όσον αφορα την ΑΕΚ. Για το μπάτζετ, την εμπειρία, για τη μεγάλη πορεία που έκανε και σε πρωτάθλημα και σε Ευρώπη. Είμαι ευγνώμων στον Σπιλέφσκι που μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες».
Ποια θεωρεί ότι είναι τα κλειδιά;
«Είναι κυρίως ισπανικό μοντέλο η ΑΕΚ με πολλά ταλέντα. Κρατά μπάλα και θέλει να ελέγχει».
«Έχουμε ένα τραυματία, ο αριστερός μπακ έμεινε εκτός».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις