Πουλά κι άλλο παίχτη στη Νεφτσι ο Απόλλωνας;
Μια ανάρτηση από τον Αζέρο δημοσιογράφο, Fuad Alakbarov συνδέει την Νέφτσι Μπακού με τον επιθετικό του Απόλλωνα Αλί Γιούσεφ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αρχικά, στάλθηκε sms στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο ανέφερε:
«ANAKOINΩNOYME THN KATAPXHN ΣYMΦΩNIA ME TON ΠOΔOΣΦAIPIΣTH MATIE BAΛMΠOYENA MEXPI TO 2024».
Και μετά από λίγα λεπτά, ακολούθησε η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Λεμεσιανής ομάδας:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι τον Μάιο του 2024.
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984 και αγωνίζεται τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου, όσο και του ακραίου επιθετικού.
Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μαρσέιγ, Δυναμό Μόσχας, Ολύμπικ Λυών, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό Πειραιώς.
Ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με επιτυχία με την εθνική Ανδρών Γαλλίας συμπληρώνοντας 58 συμμετοχές ενώ πέτυχε οκτώ γκολ.
Ο Ματιέ αναμένεται τη Δευτέρα (24/07) να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μας στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία».