Λάζαρος: «Έχουμε μπει σε mood Ευρώπης - Δεν έχω... γεράσει ακόμη!»

Λάζαρος: «Έχουμε μπει σε mood Ευρώπης - Δεν έχω... γεράσει ακόμη!»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα του Άρη απέναντι στην Αραράτ στην Αρμενία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων χιουμοριστικά πως... δεν έχει γεράσει ακόμη ποδοσφαιρικά.

 

Στους κιτρινόμαυρους υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμοι την ερχόμενη Πέμπτη (27/7), κάτι που φάνηκε και στα όσα είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην ΕΡΤ 3 μετά το φιλικό με την ομάδα από την Κύπρο:

 
 

“Ήταν μια πρόβα πριν από τα επίσημα παιχνίδια, ήταν θετικό το τεστ με την Κυπριακή ομάδα. Δημιουργήσαμε φάσεις, βάλαμε γκολ, κάτι που μας έλειπε και γενικά βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις”.

 

Ο έμπειρος επιθετικός του Άρη τόνισε ότι: “Είμαστε πλέον σε… mood Ευρώπης” ενώ σε ερώτηση αν περνάει ο ίδιος μια “δεύτερη νιότη” απάντησε με χαμόγελα: “Δεν έχω… γεράσει ακόμη, για να πούμε ότι περνάω μια δεύτερη νιότη. Όπως λένε και στην Αγγλία 37 χρόνια μεγάλος, 37 χρόνια νέος (σ.σ. γέλια). Αστειεύομαι βέβαια… Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να κάνω αυτά που θέλει η ομάδα μου στον αγωνιστικό χώρο, νιώθοντας καλά”.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σούπερ απόδραση της Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε να... μετρά δοκάρια η Τσέλσι!

Σούπερ απόδραση της Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε να... μετρά δοκάρια η Τσέλσι!

Μια τελική στον στόχο, γκολ και τεράστιο πέρασμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με το 1-0 επί της Τσέλσι. Στα σκουπίδια και στα... δοκάρια πέταξαν οι «μπλε» πάνω από 20 τελικές!