Φώτης Μιλτιάδους

Ο Άρης κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, ενώ παράλληλα ήταν και το πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία του, συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε πριν λίγους μήνες με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Λεμεσιανή ομάδα το καλοκαίρι αυτό δεν έχει κάνει αρκετές προσθήκες και ούτε αναμένεται να κάνει. Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που μέτρησαν πολλά λεπτά στην περσινή σεζόν και αποχώρησαν είναι οι Κακόριν και Πηλέας.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας ήρθε ο Ουρόσεβιτς, ενώ για την κορυφή της επίθεσης περιμένουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» να δουν πως θα κυλήσει το θέμα Κακόριν και στην συνέχεια να πράξουν.

Οι προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών οι οποίοι είτε παραμένουν στο ρόστερ, είτε παραχωρούνται δανεικοί, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στην Λεμεσιανή ομάδα.

Αυτό άλλωστε συμβαίνει για 3η διαδοχική σεζόν, αφού μετά και την ανάληψη της ομάδας από του Ρώσους επενδυτές, το πλάνο τους περιλαμβάνει νεαρούς ποδοσφαιριστές με φόντο το μέλλον, ωστόσο κάπου εδώ μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι μονάχα με φόντο το μέλλον… αλλά και το παρόν.

Αυτό το καλοκαίρι αποκτήθηκαν αρκετοί νεαροί, αυτοί είναι οι Σανέ, Μοντνόρ, Μπατζί, Σαρφό, Γιουσούφ και Νίκολιτς. Οι πρώτοι δύο αγωνίστηκαν βασική κόντρα στην Ομόνοια, ενώ ο Νίκολιτς πέρασε ως αλλαγή στο 30ο λεπτό στην θέση του Μπράουν.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Άρη μπορούν να χαρακτηριστούν ως επένδυση και πιθανότατα να φέρουν έσοδα στο μέλλον, ωστόσο στην Λεμεσιανή ομάδα βλέπουν το παρών και το πόσο πολύτιμοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές για την ομάδα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΡΗΣ: Ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων με εικονική πραγματικότητα! (Φωτογραφίες)-ThemaSports
30/06 @ 11:03

ΑΡΗΣ: Ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων με εικονική πραγματικότητα! (Φωτογραφίες)

Οι απαιτήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολλές και οι προπονητές και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου προσπαθούν να βρίσκουν διαρκώς νέους εξειδικευμένους τρόπους προπόνησης των ποδοσφαιριστών.

Χαλάρωση με ποδηλασία! -ThemaSports
29/06 @ 18:15

Χαλάρωση με ποδηλασία!

Ενημέρωση από τον Άρη για τη συνέχεια της προετοιμασίας στη Λετονία, που περιλάμβανε… ποδηλασία! Αναλυτικά:

Η καλύτερη στιγμή του Γκομίς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/06 @ 13:34

Η καλύτερη στιγμή του Γκομίς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης δημοσίευσε βίντεο με δηλώσεις του Γιαννίκ Γκομίς, ο οποίος αναφέρεται στην καλύτερη στιγμή της περσινής περιόδου με την ομάδα.

Άρης: Κατεβάζουν στροφές το Σαββατοκύριακο-ThemaSports
28/06 @ 20:37

Άρης: Κατεβάζουν στροφές το Σαββατοκύριακο

Με τη διπλή προπόνηση της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των διπλών προπονήσεων της πρώτης βδομάδας στη Λετονία (τουλάχιστον για την ώρα), καθώς το Σάββατο και την Κυριακή οι ρυθμοί των προπονήσεων θα πέσουν, για να πάρουν κάποιες ανάσες ξεκούρασης οι ποδοσφαιριστές.

Κορέια: «Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/06 @ 08:47

Κορέια: «Είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα πρόκληση και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου Τύπου του Άρη έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Άντερσον Κορέια, ο οποίος μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αποφασιστικότητα του για το νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ενσωματώθηκαν ακόμη τρεις στη Λετονία-ThemaSports
27/06 @ 20:28

Ενσωματώθηκαν ακόμη τρεις στη Λετονία

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης  των μυϊκών ομάδων και ασκήσεις ευελιξίας, ξεκίνησε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας το πρωινό της Πέμπτης, ακολουθώντας το πρόγραμμα προετοιμασίας που ετοίμασε το προπονητικό τιμ για την πρώτη εβδομάδα στη Λετονία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ