Σάλαϊ πριν πάει Γερμανία για την ολοκλήρωση του deal - «Δεύτερο μου σπίτι η Φενέρ και η Κωνσταντινούπολη»

Σάλαϊ πριν πάει Γερμανία για την ολοκλήρωση του deal - «Δεύτερο μου σπίτι η Φενέρ και η Κωνσταντινούπολη»

Ο Ούγγρος διεθνής αμυντικός της Φενέρ, Αττίλα Σάλαϊ, αναχώρησε από την Τουρκία με προορισμό τη Γερμανία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χόφενχαϊμ και λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, παραχώρησε δηλώσεις στο «A Spor».

Δείτε τι δήλωσε ο πρώην αμυντικός του Απόλλωνα, ο οποίος με τη μετακίνηση του στη Γερμανική ομάδα, θα δώσει μεγάλη οικονομική ανάσα στα ταμεία της Λεμεσιανής ομάδας:

«Η Φενέρμπαχτσε είναι η οικογένεια μου και ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα. Από εδώ και πέρα, θα είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της. Είχα εξαιρετικές εμπειρίες για 2,5 χρόνια και είμαι ευγνώμων σε όλους στην οικογένεια της ομάδας. Αυτές ήταν οι καλύτερες αναμνήσεις στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Θα τους είμαι πάντα ευγνώμων. Αυτός ο χωρισμός δεν είναι αντίο. Αγαπώ πολύ την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη. Για μένα αυτό είναι σαν το δεύτερο μου σπίτι. Είμαι σίγουρος ότι θα μου λείψει αυτό το μέρος. Θα έρθω εδώ μόλις έχω χρόνο. Θα πάω επίσης στο γήπεδο και θα στηρίξω την οικογένεια μου, τη Φενέρμπαχτσε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άλλοτε παίκτης της Πάφου, του ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο Ντα Σίλβα, έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα της Τζόχορ Νταρούλ μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο.