Εθνκή Ανδρών: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Εσθονία
Με προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Άρη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για το φιλικό αγώνα με την Εσθονία.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ποιος είπε ότι στα Νησιά Φερόε δεν υπάρχουν φανατικοί οπαδοί και ότι δεν παθιάζονται με τις ομάδες τους; Αν υπάρχει τέτοια άποψη, ήρθε η ώρα να καταρριφθεί και για αυτό έβαλαν το χεράκι τους (ή μάλλον τα πόδια τους) οι παίκτες της Κλάκσβικ.
Αναφερόμαστε στο επιβλητικό πέρασμά τους από την Ουγγαρία και το 3-0 επί της Φερεντσβάρος που τους έστειλε με τρόπο μεγαλοπρεπή και αρχοντικό στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Ούγγρους να γνωρίζουν ένα τεράστιο και ιστορικό κάζο και την ομάδα από τα Νησιά Φερόε να μένει στην ιστορία.
Welcome back in town🇫🇴🔵⚪ @KI_Klaksvik @magnehoseth pic.twitter.com/GBJF0xGeZJ
— ANDREAS 🇸🇯🇫🇴 (@SFJ_Andy) July 20, 2023
Και αυτό γιατί για πρώτη φορά σύλλογος της συγκεκριμένης χώρας βρίσκεται στον δεύτερο προκριματικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους οπαδούς της Κλάκσβικ να ενθουσιάζονται σε τέτοιο βαθμό που να προχωρούν σε κάτι το ασύλληπτο για τα δεδομένα των Νησιών Φερόε.
Ο λόγος για την εντυπωσιακή και άκρως θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στους παίκτες της ομάδας κατά την επιστροφή τους, με τα καπνογόνα που άναψαν να δημιουργούν ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που θα μνημονεύεται για χρόνια.
Sport24.gr