Κοινή συναινέσει το διαζύγιο ΠΑΟΚ - Μπότο!

Κοινή συναινέσει το διαζύγιο ΠΑΟΚ - Μπότο!

Κάτι που ήταν γνωστό εδώ και ημέρες πήρε και επίσημη μορφή, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει το κοινή συναινέσει διαζύγιο με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ζοσέ Μπότο!

Την προηγούμενη εβδομάδα και πριν την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο Ζοσέ Μπότο υπέβαλε την παραίτησή του στον πρόεδρο του Δικεφάλου.

Παραίτηση που έγινε αποδεκτή, με τις δυο πλευρές να φτάνουν σήμερα σε ένα κοινή συναινέσει διαζύγιο. 

Ήταν σαφές πως ο ρόλος που είχε ο Πορτογάλος τη φετινή μεταγραφική περίοδο δεν είχε καμία σχέση με αυτόν της προηγούμενης σεζόν και όλα προμήνυαν το τέλος της σύντομης συνεργασίας των δυο πλευρών.

Εκείνο που απορρέει είναι πως οι Θεσσαλονικείς δεν θα κινηθούν για αντικαταστάτη, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, δεδομένου πως δεν θα είχε και νόημα με τη μεταγραφική περίοδο να είναι σε εξέλιξη, με όλα τα τρέχοντα θέματα να δρομολογούνται από το κλαμπ.

Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε το διαζύγιο αναφέροντας πως:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του μέχρι πρότινος Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας Ζοζέ Μπότο.

Ο κ.Μπότο ανέλαβε καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2022 και άφησε το επαγγελματικό του αποτύπωμα και την σημαντική του επίδραση στην στρατηγική της ομάδας στο διάστημα αυτό.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του».

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκ και δέος: Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ρεάλ, ιστορικό διπλό για Χετάφε και η Μπαρτσελόνα στο +4!

Σοκ και δέος: Δεύτερη σερί σφαλιάρα για Ρεάλ, ιστορικό διπλό για Χετάφε και η Μπαρτσελόνα στο +4!

Η απίθανη Χετάφε του Μπορδαλάς, μετά από 16 σερί ήττες στο Μπερναμπέου, υποχρέωσε τη Ρεάλ σε 2ο συνεχόμενο κάζο στο πρωτάθλημα (0-1), με το γήπεδο να βράζει και την Μπαρτσελόνα να ξεμακραίνει στο +4!