Από τη Γ’ Εθνική στην Ιταλία και τη Serie C ο Βογιατζής

Από τη Γ’ Εθνική στην Ιταλία και τη Serie C ο Βογιατζής

Στην Τζουλιάνο, ομάδα γ’ κατηγορίας της Ιταλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Βογιατζής που αποχώρησε από τη Ρόδο.

 

Το δρόμο για τα… ξένα πήρε ο Βασίλης Βογιατζής.

Ο 27χρονος μέσος που πέρσι αγωνίστηκε με τη Ρόδο στο πρωτάθλημα της γ’ Εθνικής και κατέκτησε τη δεύτερη θέση πίσω από τον Αιολικό στον 4ο όμιλο χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει την άνοδο, ανακοινώθηκε από την Τζουλιάνο.

Η νέα του ομάδα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, αγωνίστηκε πέρσι στον 3ο όμιλο της Cerie C όπου τερμάτισε στη 12η θέση σε σύνολο 20 ομάδων.

Ο Βογιατζής ξεκίνησε την καριέρα του στον ΟΦΗ, πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και από εκεί σε Εργοτέλη, Ερμή Ζωνιανίων, ΟΦ Ιεράπετρας, Χανιά, Καλλιθέα.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επικό σκηνικό με Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου - Η live αντίδραση του για το γκολ που ακυρώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικό σκηνικό με Μπεργκ στη συνέντευξη Τύπου - Η live αντίδραση του για το γκολ που ακυρώθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήθελε να δει ξανά την φάση με το ακυρωθέν γκολ του Μαέ ο Χένινγκ Μπεργκ και το έκανε... live.