Πόλυς Χαραλάμπους

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το φιλικό με την Ίντερ Μπρατισλάβα, έσκασε μύτη η είδηση ότι οι άνθρωποι του Απόλλωνα, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Τον Γάλλο (πρώην διεθνή) άσο, ο οποίος την προηγούμενη τετραετία φορούσε τη ευροθρόλευκη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Να διευκρινίσουμε κατ’ αρχήν, ότι επίσημα επιβεβαιώνουν ότι μιλάνε με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό, ο οποίος σε δυο μήνες (28/9) κλείνει τα 39 του χρόνια.

Εννοείται ότι αν πριν 4-5 χρόνια, ο Απόλλωνας ή άλλη Κυπριακή ομάδα, προσπαθούσε να φέρει στο νησί ένα τόσο ηχηρό όνομα, όχι μόνο θα μιλούσαμε για «σούπερ μπαμ», αλλά θα χρησιμοποιούσαμε και την… ξεπερασμένη φράση «στον Απόλλωνα είναι έτοιμοι να ρίξουν τα τσιμέντα, με παίχτη απο το πάνω ράφι».

Και στο οικονομικό η ομάδα της Λεμεσού δεν θα μπορούσε να… προσεγγίσει τις απαιτήσεις του Βαλμπουενά, στο σενάριο που τον πρότεινε ο μάνατζερ του, πριν από μερικά χρόνια.

Παρακολουθώντας τα Social Media, γεγονός είναι ότι αρκετοί οπαδοί της ομάδας, δεν παρουσιάζονται τόσο ενθουσιασμένοι σε περίπτωση που ο Βαλμπουενά, τελικά υπογράψει συμβόλαιο για να του δώσουν ερμαράκι στα αποδυτήρια τoυ Απόλλωνα στο Κολόσσι.

Όσοι εκφράζουν επιφυλάξεις, στέκονται περισσότερο στην ηλικία του, ενώ θυμούνται ταυτόχρονα και την... ιστορία με τον Ρομπέρζ αρχές του καλοκαιριού, όπου η διοίκηση προέβαλε το επιχείρημα της ηλικίας του (πάτησε τα 36) για να μην του δώσει κλειστό διετές συμβόλαιο. Με τον Γαλλοκύπριο άσο, να μετακομίσει τελικά στην ΑΕΚ Λάρνακας. 

Βεβαίως για να είμαστε σωστοί, αν τελικά φορέσει τα κυανόλευκα χρώματα του Απόλλωνα ο «Βάλμπου», μόνο στο γήπεδο θα φανεί αν τον κρατάνε ακόμα τα πόδια του και πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Αυτό θέλουν από τον Σαγκάλ…-ThemaSports
10/05 @ 15:20

Απόλλων: Αυτό θέλουν από τον Σαγκάλ…

Στον Απόλλωνα περίμεναν πολύ περισσότερα από τον Άνχελο Σαγκάλ την φετινή περίοδο.

Μπαίνουν στην πρίζα για νέες πηγές εσόδων… -ThemaSports
10/05 @ 10:23

Μπαίνουν στην πρίζα για νέες πηγές εσόδων…

Περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ (2,925) ήταν το έλλειμα της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα, μέχρι το τέλος του 2023. Εννοείται, ότι το έλλειμμα για την τρέχουσα σεζόν θα αυξηθεί, μέχρι την 31η Μαίου. Το χρέος, σύμφωνα με τις αναλυτική κατάσταση που δημοσιεύτηκε χθες στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, έχει πάει στα 16,8 εκατομμύρια ευρώ.

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ