Στα βαθιά της προετοιμασίας θα εισέλθουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που θα δώσουν το τελευταίο φιλικό το Σάββατο κόντρα στον Οθέλλο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το τεχνικό τιμ περιμένει να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών στην πράξη με το φιλικό στο «Αμμόχωστος» κόντρα στην ομάδα της Αθηένου, ενώ την Κυριακή η αποστολή θα ταξιδέψει με προορισμό την Βουλγαρία.
Εκεί η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει τρία φιλικά κόντρα στις Χάποελ Ραμάτ (26/07), Νέα Σαλαμίνα (29/07) και Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (02/08), ενώ με την επιστροφή στην Κύπρο, υπάρχει προγραμματισμένο δυνατό φιλικό και με την Ανόρθωση (12/08).
Η περίοδος της προετοιμασίας με την ενσωμάτωση των μεταγραφικό αποκτημάτων στο παζλ που σχηματίζεται θα... φωτίσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, με τον Χρίστο Χαραλάμπους να ποντάρει τόσο στον κορμό που παρέμεινε στο ρόστερ από την περσινή σεζόν όσο και στις μεταγραφικές προσθήκες.
Οι ομάδες στα ψηλά της βαθμολογίας ξεχωρίζουν και στον πλουραλισμό όσο αφορά τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που έστειλαν την μπάλα στο πλεκτό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/10 @ 19:44
Σε εξέλιξη το φεστιβάλ που διοργανώνει ο σύνδεσμος φιλάθλων της ΑΕΛ στον χώρο στάθμευσης του Εναέριου για τα 95χρονα του λεμεσιανού σωματείου.
11/10 @ 08:22
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, ενημερώνει για τα μέτρα ασφαλείας που θα λάβει για το σημερινό εορταστικό φεστιβάλ που οργανώνει ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ, στον χώρο στάθμευσης του Εναέριου στη Λεμεσό.
10/10 @ 19:26
Διαβάστε την ενημερώση από το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989
10/10 @ 09:30
«Το σπίτι πριν επιχειρήσεις να το πουλήσεις, πρέπει να το ανακαινίσεις». Μέσες – άκρες είχε κάμει την παραπάνω δήλωση πριν κανένα χρόνο, σε συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Πριν από 4-5 μήνες, ως γνωστό, μπήκαν δυο «συμπαίχτες» στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας…
09/10 @ 15:44
Το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε κόντρα στην Ανόρθωση ο Ανδρέας Μακρής, προκαλώντας ικανοποίηση στον Ούγκο Μάρτινς, ο οποίος περιμένει ότι αυτό το τέρμα θα βοηθήσει ψυχολογικά τον Κύπριο επιθετικό, για να ανεβάσει την απόδοση του στη συνέχεια και να έχει πιο συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.
09/10 @ 12:04
Η νίκη της ΑΕΛ επί της Ανόρθωσης με 4-1, έβαλε τέλος στο μίνι αρνητικό σερί της Λεμεσιανής ομάδας και μοίρασε χαμόγελα στον κόσμο της, ο οποίος έφυγε για πρώτη φορά φέτος ικανοποιημένος ΚΑΙ από την εμφάνιση των «γαλαζοκιτρίνων».
BEST OF THEMASPORTS