Τον αποθέωσε και η μαμά του Λοΐζου! (ΦΩΤΟ)
Χρυσό και καθοριστικό ήταν το πρώτο γκολ του Χαράλαμπου Χαραλάμπους με την φανέλα του Άρη.




Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν με την ομάδα κάτω των 18 ετών των «reds», έχοντας καταγράψει 13 συμμετοχές, 12 γκολ και πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ U-18. Επίσης πραγματοποίησε έξι εμφανίσεις και δύο γκολ στο UEFA Youth League, αλλά και δυο συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ 2.
Ο Λούις Κούμας έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας στο φιλικό κόντρα στην Καρλσρούη (2-4 υπέρ της Λίβερπουλ) περνώντας αλλαγή στο 79΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παππούς του είναι Ελληνοκύπριος, ενώ ο πατέρας του Τζέισον Κούμας ήταν διεθνής με την εθνική Ουαλίας, έχοντας καταγράψει μάλιστα σχεδόν 100 συμμετοχές στην Premier League με τις Γουέστ Μπρομ και Γουίγκαν.
«Ξεχωριστή νύχτα για μένα, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο μου, με την Λίβερπουλ. Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λούις Κούμας.
Sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις